Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy egy nehezebb időszak után jön majd egy rossz?
Nem tudtam, hol feltenni a kérédst,
Annyira el vagyok kenődve,25 évesen nincs komoly párkapcsolatom, semmilyen, anyagilag se vagyok a toppon. Most végeztem a fűsulin és nagyon félek, hogy állást se találok, eddig még nem. Nem sikerül semmi.
Még soha nem éreztem ilyet, de most nagyon félek a jövőtől.:-( Nehéz idpszak, és nem tudom, hogy ennél csak nehezebb jöhet.
Veletek elfőrdult már, hogy nagyon rossz után jött valami jó?
25/L
1000% ra jon a jobb csak a kivaras nehez es a hinni hogy megtortenik.
23 voltam amikor vegeztem a fosulit, nem tudtam h kapok e allast vagy sem, de jott egy lehetoseg kimenni angliaba es babysitterkent dolgozni.
6eve vagyok kint azota sok minden lefolyt a dunan es megtalaltam amit kerestem s amit csianalni szeretnek....
igaz nem volt konnyu de aki mer AZ NYER...
Ne görcsölj.
25 éves vagy. :)
Még nagyon sok szívás van előtted. :) (bocs ezt nem tudtam kihagyni) :)
Viccet félretéve, neked csak annyi a dolgod, hogy keress munkát és élj.
Van még időd, ne kapkodj.
Lesz barátnő, lesz házasság (ha akarod persze.) :), satöbbi, satöbbi.
Sok sikert.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó hozzászóló, én lány vagyok, nem barátot akartál írni? biztos elírtad :-) előfordul :D
Igen, bocs.
Természetesen elírtam, mert nem néztem a "25/L"-t.
De a többi áll.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!