Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon kivagyok borulva.
Figyelj, kb. csak azt tudom írni, amit előttem is a kollegák: Felejtsd el. Ha ilyet ír neked, akkor nem érdemel meg téged. Ha újra össze is jönnétek, akkor csak pótlék lennél neki, és bármit megtehetne veled, mert tudja jól, hogy szereted, és ezzel biztos hogy csúnyán vissza is élne. Ahogy írtál az érzéseidről nekem is az jutott eszembe, hogy kincset ér egy ilyen lány... biztos lesz olyan férfi az életben, aki őszintén fog szeretni:) Hidd el nem a levegő beszélek, velem is tettek már hasonlót, és az elején bizony nagyon szar volt... nem szégyellem, férfi létemre sírtam is a volt barátnőm után, aki elég gyanús indokkal lépett le. Ma viszont a röhögéstől sírok, mert tudom mi történt, és nem is értem, hogy bírhattam ki vele 5 percnél többet :D
A végére én is ajánlanék egy könyvet: Rejtőtől az előretolt helyőrséget. Ha szar kedvem van, csak előveszem, és 5 perc múlva már fáj is a hasam a nevetéstől :)
Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni!
A srác különben semmi rosszat nem csinált. Még nem fogadott neked örök hűséget, ezért mikor úgy érezte elég volt, nyugodt lelkiismerettel szakított veled.
Ha hosszasan tudta, hogy már nem kellesz neki, de mégis hagyta, hogy csimpaszkodj belé, az már nem volt valami rendes dolog, de most végre megmondta, mi a helyzet.
Bőgd ki magad otthon, vagy a barátnőid vállán, a fiút meg felejtsd el, legalábbis tegyél úgy, mintha nem létezne. Otthon bámulhatod a fényképét, vagy lehúzhatod a WC-n ha az neked jó, de ne rohangálj utána.
És raktározd el a későbbiekre a tapasztalatot!
1. Az együttjárás nem életre szóló elköteleződés, nem szabad úgy tenni, mint ha az volna.
2. Ha majd te érzed úgy, hogy egy kapcsolat nem az igazi, nincs hosszú távú perspektívája, szakíts azonnal,akár mennyire szeret a másik. Az ugyanis nem elég.
Ugyanígy éreztem én is amikor a volt barátnőm otthagyott!
Aztán történtek velem életem legjobb dolgai! Rátaláltam mindarra ami most meghatározza az életem!
Ami a mostani hobbim és aki a mostani párom és hamarosan feleségem!
Szóval életem legjobb dolga történt velem amikor lelépett!!
Igaz ez idővel derült ki de áldom az eget hogy így lett!
nagyon szépen köszönöm!!!! :) segítettetek.
ugylátszik neki lassan van más azthiszem..elvan nélkülem.azt mondják a barátaim hogy ráfog jönni hogy hiányzom neki.nemhiszem,igy elküldött a .....
tegnap 11:04 vagyok.Hát,mostmár tudom milyen ha vége egy kapcsolatnak..2év szia..
Én eltüntettem a tőle kapott cuccokat,arra gondolok,hogy valaminek a vége,valami másnak a kezdetét jelenti.És tisztába jöttem nagyon sok dologgal.Hullámvölgyek vannak,egyszer sírok,egyszer nevetek.Már csak az egymásnál maradt cuccokat kell visszacserélni.Én szeretem őt,de ennyi volt..
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!