Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon kivagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon kivagyok borulva.

Figyelt kérdés
A volt pasim elhagyott 2 hete. Én nagyon kivagyok lelkileg. Minden nap sírok,annyira szeretem. Szerelmes vagyok! Ő volt nekem az első akivel mindent megtettem,szexualitás stb. 7 hónapig voltunk együtt..a barátaival egyszer egy éjjel elment bulizni,de én nem is tudtam róla.Aztán másnap felhivtam hogy kicsim mik ezek a képek nem megyünk akkor ma az állatkertbe? Mire ő hogy nem tud menni szarul van másnapos meg minden. És nem volt arra ereje hogy felhivjon,én meg vártam. Aztán szakitott velem mert már nem szeret meg túl sokat oltunk együtt túl sokat veszekedtünk. Én ott sírva könyörögtem neki hogy ne tegye ezt velem.Semmi rosszat nem csináltam,szerettem,csak érte éltem...3 napig folyamatosan irtam neki,de utoljára ezt kaptam tőle: jól esne ha nem irogatnál felejts már el. Meghalok nélküle! Mit tegyek? Hogyan szerezhetném vissza? Vagy mit csináljak???? Pl. féltékennyé tegyem vagy valami??? Én nem tudom őt ugy sziven ütni ahogy ő engem. :/
2012. jún. 15. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, kb. csak azt tudom írni, amit előttem is a kollegák: Felejtsd el. Ha ilyet ír neked, akkor nem érdemel meg téged. Ha újra össze is jönnétek, akkor csak pótlék lennél neki, és bármit megtehetne veled, mert tudja jól, hogy szereted, és ezzel biztos hogy csúnyán vissza is élne. Ahogy írtál az érzéseidről nekem is az jutott eszembe, hogy kincset ér egy ilyen lány... biztos lesz olyan férfi az életben, aki őszintén fog szeretni:) Hidd el nem a levegő beszélek, velem is tettek már hasonlót, és az elején bizony nagyon szar volt... nem szégyellem, férfi létemre sírtam is a volt barátnőm után, aki elég gyanús indokkal lépett le. Ma viszont a röhögéstől sírok, mert tudom mi történt, és nem is értem, hogy bírhattam ki vele 5 percnél többet :D

A végére én is ajánlanék egy könyvet: Rejtőtől az előretolt helyőrséget. Ha szar kedvem van, csak előveszem, és 5 perc múlva már fáj is a hasam a nevetéstől :)

2012. jún. 15. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni!

A srác különben semmi rosszat nem csinált. Még nem fogadott neked örök hűséget, ezért mikor úgy érezte elég volt, nyugodt lelkiismerettel szakított veled.

Ha hosszasan tudta, hogy már nem kellesz neki, de mégis hagyta, hogy csimpaszkodj belé, az már nem volt valami rendes dolog, de most végre megmondta, mi a helyzet.

Bőgd ki magad otthon, vagy a barátnőid vállán, a fiút meg felejtsd el, legalábbis tegyél úgy, mintha nem létezne. Otthon bámulhatod a fényképét, vagy lehúzhatod a WC-n ha az neked jó, de ne rohangálj utána.

És raktározd el a későbbiekre a tapasztalatot!

1. Az együttjárás nem életre szóló elköteleződés, nem szabad úgy tenni, mint ha az volna.

2. Ha majd te érzed úgy, hogy egy kapcsolat nem az igazi, nincs hosszú távú perspektívája, szakíts azonnal,akár mennyire szeret a másik. Az ugyanis nem elég.

2012. jún. 15. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyanígy éreztem én is amikor a volt barátnőm otthagyott!

Aztán történtek velem életem legjobb dolgai! Rátaláltam mindarra ami most meghatározza az életem!

Ami a mostani hobbim és aki a mostani párom és hamarosan feleségem!

Szóval életem legjobb dolga történt velem amikor lelépett!!

Igaz ez idővel derült ki de áldom az eget hogy így lett!

2012. jún. 15. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem fogsz belehalni nyugi:) Amit most érzel, tök normális. Pár napig vagy hétig eltarthat, de el fog múlni, HA! nem nyújtod el a saját szenvedésed. Mostantól fogva az az elsődleges feladat, hogy minél hamarabb kimássz ebből. Direkt nem írtam, hogy próbáld meg, mert nem próbálni kell, hanem csinálni :) Ennek a talpraállásnak része az, hogy nem futsz utána többet. Semmi értelme nincs már. Csak azt érnéd el vele, hogy mégkevésbé fog emberszámba venni, és mégjobban fog téged utálni. Fontos része még az is, hogy ÉLJ. Barátkozz, bulizz, pasizz, menj a barátnőkkel ahova csak akarsz, hiszen szabad vagy...azt csinálsz ami neked jó. Nagyon fontos, hogy ne gubózz be, mert ezzel elkerülöd a súlyos depressziót, és könnyebb lesz talpra állnod. A harmadik részlet pedig az önsajnálat. NE tedd. soha ne goondolj arra, hogy "jajj nekem milyen sz*r, milyen szerencsétlen vagyok". Ez olyan mintha felülnél egy rohadt magas fa valamelyik ágára, és elkezdenéd magad alatt lefűrészelni. Az önsajnálkozás minden pillanatával mélyül a sírgödör amit saját magadnak ásol ki. Bosszúhadjáratnak meg nem látom értelmét, csak magadat minősítenéd le vele. Ne süllyedj le idáig. Ha csapást akarsz rá mérni, annak az a legjobb módja, hogy ha megmutatod neki, h képes vagy rajta túllépni, büszkén és emelt fővel :) Remélem segítettem valamennyit.
2012. jún. 15. 13:52
 15/16 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!!!! :) segítettetek.

ugylátszik neki lassan van más azthiszem..elvan nélkülem.azt mondják a barátaim hogy ráfog jönni hogy hiányzom neki.nemhiszem,igy elküldött a .....

2012. jún. 16. 02:25
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 11:04 vagyok.Hát,mostmár tudom milyen ha vége egy kapcsolatnak..2év szia..

Én eltüntettem a tőle kapott cuccokat,arra gondolok,hogy valaminek a vége,valami másnak a kezdetét jelenti.És tisztába jöttem nagyon sok dologgal.Hullámvölgyek vannak,egyszer sírok,egyszer nevetek.Már csak az egymásnál maradt cuccokat kell visszacserélni.Én szeretem őt,de ennyi volt..

Fel a fejjel!

2012. jún. 16. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!