Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák ez mitől...

Tapasztalt anyukák ez mitől lehet? 3hetes a babám. Kivagyok borulva!

Figyelt kérdés
Szóval babám a nappal nagyrészében "mekeg" mint egy kecske így erőlködik.3 hetes. Olyan mintha fájna a pocija folyton csak nyom és vörösödik a feje. Éjszaára ez még rosszab lesz mert akkor már ordít is és egész este nemalszik egy percet sem. Próbálna de nemtud a nyögéstől. Kaki van rendesen kb 3-4óránként pukizni is tud néha óriásiakat és az evés utáni büfivel sincs gond. Már teljesen kikészülök alig merek enni valamit nehogy az legyen a baj. Csak anyatejes de kap kamillateát is. Most vettünk neki édeskömény teát és 3napja használjuk az infancolt is. Az lehet hogy ilyen picin egész éjjel és egész nappal fájdogáljon a pocak?Vagy nemis a hasa fáj? Első baba teljesen tehetetlen vagyok ugyérzem minden az én hibám hogy nemtudom megvigasztalni se. Köszönöm ha kapok pár jó tanácsot.
2010. nov. 19. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Adj neki cumit, az lehet megnyugtatná. Ringasd el, hátha úgy el tud aludni.
2010. nov. 19. 12:50
 2/20 anonim ***** válasza:
Ne adj neki teát, az is csikarhatja a hasàt!
2010. nov. 19. 12:51
 3/20 anonim ***** válasza:

nem, az nem lehet, hogy egész nap fáj a hasa.

az enyém is ilyen volt, egy percet sem aludt éjjel, nappal is csak néhány órát. és üvöltött.

vannak ilyen babák, akik egyszerűen sírósak, nekem az orvos ezt mondta egy pár hónap után.

szerintem a kamillatea kicsit erős ilyen pici babának, babteát adj neki. de csodát ne várj egyiktől se.

eleget eszik? mennyit?

2010. nov. 19. 12:52
 4/20 A kérdező kommentje:
Cumi nem segít se aringatás attól csak egyre jobban ordít. Létezik hogy a nap 24órájában a kakilással van elfoglalva és csak nyög és nyög?
2010. nov. 19. 12:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Nemszoktam mérni hogy mennyit eszik de igény szerint szopizik általában 2óránként nappal van hogy picit tovább bírja ha elalszik.
2010. nov. 19. 12:55
 6/20 anonim ***** válasza:

két héttel vagyok nálad tapasztaltabb, az én kisfiam 5 hetes, pont ugyan ezeket csinálja.Mármint éjjel már nem ordít, nekünk is volt néhány éjszaka amit végig ordított kb 3 hetesen.Mondjuk rájöttem, hogy a paradicsomtól volt...de éjjel nagyon sokat erőlködik pont ahogy írtad, pedig nekünk is van böfi, kaki, puki, minden.Azt vettem észre, hogy az espumizántól(azt használtuk) csak rosszabb lett, jobban görcsölt, így most édesköményt használunk, talán mintha jobb lenne, nappal már nem szenved annyira, de éjjel még sajna sokat erőlködik.

Mivel az édeskömény, a kamilla és az infacol is ugyan azt a célt szolgálják elvileg, szerintem próbáld egyszerre csak az egyiket pár napig, meglátod a hatását, ha nem jobb, vagy rosszabb akkor válts.Mindenkinek más jön be, de ha többet használsz egyszerre, akkor nem fogod tudni melyik jó...hát remélem tudtam segíteni...amúgy 2 hét is sokat számít hidd el, én is nagyon ki voltam készülve, most már jobb.Nekem is első baba és én is pont ezt éreztem, hogy szörnyű, hogy még a saját anyja se tudja megvigasztalni...de most már tényleg jobb:)kitartást!!!!

2010. nov. 19. 12:56
 7/20 A kérdező kommentje:
Nemszoktam mérni hogy mennyit eszik de igény szerint szopizik áltaában 2óránként. Néha picit tovább bírja ha nappal alszik.
2010. nov. 19. 12:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Akkor elhagyom most a kamilla teát és megpróbálom csak az infancolt. 3napja használjuk igaz nem minden szopinál de változást nem vettem nagyon észre. Az édesköményt hogy használjátok. Ma vettem a gyógyszertárba de nemtudták megmondani hogy kell főzni.
2010. nov. 19. 12:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk sokkal jobban fájt az édesköménytől a hasa. Ha ennyire zavaró szegénykémnek akkor kérj beutalót hasi uh-ra. Mi is voltunk, nem volt semmi baja szerencsére, csak sok volt a bélgáz, ami zavarta. Az én babóm fél éves koráig ordított, a pontos okot nem sikerüls kideríteni, pedig voltunk vele mindenhol. Kitartás!:-)
2010. nov. 19. 13:00
 10/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A kamilla tea egyébként is szárít azt ne add mindennap. Van a babamosoly, vagy a mecsek tea azt adhatod csecsemőnek is. De igen van akinek ezektől is fáj a hasa például a lányomnak is fájt tőle sokkal jobban. Próbáld meg tornáztatni, simogatni a hasát. Én sem hiszem hogy egész nap fáj a hasa az egy bizonyos időben fáj mindennap. Pl nekünk este 7-től fürdés után volt mindig sírás éjfél, 1 óráig.

Próbáltad a hason altatást? Ha van neki széklete akkor nem erőlködhet egész nap a kakával...

Nem iszol esetleg szoptatós teát? Abban is vannak amik bezavarhatnak nála.

Nem fogsz tőle megnyugodni de nekünk 3 hónapos kora után múlt el a hasfájás, és nekünk még szerencsénk is volt van akinél ez sokkal tovább tart...

2010. nov. 19. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!