Tapasztalt anyukák ez mitől lehet? 3hetes a babám. Kivagyok borulva!
édeskömény:2 dl felforralt vízbe teszel 1 teáskanál édesköményt, lefeded, 5-10 percig áztatod, majd leszűröd.Én szopi előtt szoktam neki adni 2-3 teáskanállal.
Nekünk egyenlőre úgy tűnik használ, legalábbis napközben már nem erőlködik annyit.Mondom, az espumisan katasztrófa volt, napközben is sokat sírt tőle.
Sajna nincs más, csak a próbálkozás...
pedig mérni kellene. attól, hogy igény szerint szopik, még nem biztos, hogy eleget eszik. lehet, hogy túl sokat eszik, de az is, hogy túl keveset. kell, hogy legyen egy viszonyítási alapod.
ha rendszeresen van kaki, akkor nem amiatt erőlködik egész nap.
szia!
Az én gyerekem is ilyen volt, és utólag belegondolva a legtöbbet az segített,amikor átjött Anyu és elvette tőlem pár órára és lenyugodtam.Sokszor a baba azért sír,mert te is feszült vagy, borzalmasan fáradt és ideges. Ha van esetleg ilyen segítséged vedd igénybe, mert sokszor a legegyszerűbb megoldásra nem gondolunk.
most írom harmadszorra, hogy nem létezik, hog egész nap a kakikra koncentrál.
vagy keveset eszik (mérni kell) vagy ilyen sírós(idegrendszer)
Szerintem is próbáld meg inkább a rendszeres etetést bevezetni az igényszerinti helyett!Lehet, hogy az összevissza evéstől,a nem elég vagy túl sok szopitól színte mégis állandóan mocorognak a belei emészt stb.. és ez zavarja!Próbáld meg mérni is, hogy mennyit is eszik, és nagyjából ugyanannyit etetni vele mindig. Infacoltól az én kisfiam hasa mégjobban fájt,csak rosszabb lett a hangulata tőle.Babylove köménytea viszont segítette az emésztését! De amit írtak kettővel előttem is lehetséges, kérj segítséget, kicsit kipihenni magad!Azt érzi majd a pici is, és hátha nyugodtabb lenne majd.
Minden jót nektek!
Várjunk csak! Az utolsó hozzászólónak igaza lehet... A sok össze vissza evéstől is fájhat a hasa... idő kell neki is hogy feldogozza még akkor is ha anyatej! Van idő mikor pihennie is kell a pocakjának. Tényleg próbál meg bizonyos idő közönként etetni.
Ja és ha a széklete megfelelő állagú akkor amiatt biztos nem erőlködik.
Ha most abba hagyod a kamillát 3-4 nap múlva várhatsz változást. Viszont az Infacolt én minden egyes evés előtt adtam neki, úgy használt.
Szia! Igen, az Infacolt minden etetés előtt kell adni, ne félj tőle, nem szívódik fel, sok kis bubiból csinál nagyot, így könnyebben kijön a babából :) A védőnőnk mondta, hogy nekik sörön mutatták be először, ott tényleg látszott, hogyan működik :)
Az én kislányom 6hetes, még most is sokszor nyom éjjel, meg sóhajtozik, meg tök fura hangokat ad ki, pl, mint Donald kacsa, első héten majd frászt kaptam, állandóan rohangáltam, hogy mi baja van, de álmában csinálja.
Ezt az időszakot átvészeljük, utána jobb lesz, illetve lesz más, amin aggódhatunk :D Kitartást Neked és jó babázást! A lényeg, hogy sokat beszélj hozzá, simizd, nálunk segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!