Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, veletek is előfordult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek is előfordult, hogy a pasitok a szakdolgozatírás idején gyakorlatilag teljesen törölt az életéből?

Figyelt kérdés
Az én barátomnál a hónap végén van a leadási határidő. Rám semmi ideje nincs, de a meccsekre azért futja az idejéből. Le vagyok rajta döbbenve.

2012. jún. 14. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A meccs nagyjából behatárolt ideig tart, míg téged feltételezhetően nem tud 90 perc után "kikapcsolni".

Ne sajnálj már tőle másfél óra szórakozást."

Egy meccs biztosan másfél óra, de az EB.. Engem is zavar,h a barátom szinte meccsen él. Nehéz tolerálni amikor te meg igényelnéd a közös programot.

2012. jún. 15. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Amikor én csináltam a szakdogámat, nem is emlékszem már, hogy a lakásban hogy történtek meg dolgok, pl mosogatés, csekk befizetés. Párom (férfi) megcsinált mindent. Az az 1-2 hónap kemény, de megértette, ő is átesett ezen előtő évben. Akkor én etettem-itattam-ugráltam körbe :)

Türelem kell, most nem szabad hisztizni.

2012. jún. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!