Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek is előfordult, hogy a pasitok a szakdolgozatírás idején gyakorlatilag teljesen törölt az életéből?
Én is hanyagoltam a férjemet, amíg írtam a szakdogát. A minimális kontakt csak azért volt, mert egy lakásban élünk.
Viszont ő megértette, hogy ha napi 8 órát forrásokat keresek, gépelek, stb, akkor utána max valami idióta tévéműsorhoz van energiám.
Megértően a háttérbe vonult, a leadási határidő után meg kárpótoltam.
A meccs nagyjából behatárolt ideig tart, míg téged feltételezhetően nem tud 90 perc után "kikapcsolni".
Ne sajnálj már tőle másfél óra szórakozást. Ha leadta, akkor majd több ideje lesz. Addig legyél megértő, sárkányosodni ráérsz majd az esküvő után.
Én nem buzeráltam, de ő engem igen.
Nem az utolsó perceben kell kapkodni.
(2-t írtam, tudom, hogy hogy megy ez)
amig nézi a meccset, addig bújj hozzá, töltődj fel. biztos neki is jól esik.
Aztán engedd a dolgára.
Tarts ki!!! :)
Szval örülnél, hogy ha nem sikerülne neki leadni? Gondolom nem... Hagyd békén, ha túl lesz az államvizsgán, akkor majd bepótoljátok.
Hasonló cipőben vagyok én is, és örülök hogy a barátnőm nem akar rám mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!