Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik az elítélendőbb? Ha egy férfi megcsalja vagy ha megüti a párját?
Hát, nem szívesen választok a kettő közül, mert ha megütnek mondjuk az többnyire hamar elmúlik, de a megcsalást nagyon nehezen heverném ki... Mégis ha nem ezt tartom szem előtt, azt mondanám, hogy az ütés az elítélendőbb, mert megcsalni én is meg tudnám - nem vagyok nőként ebben eleve korlátozva -, de úgy megütni, mint ő, nem tudnám.
23/L
én hallottam ismerősömtől példát olyanra, hogy a férfi okkal ütötte meg a párját. alapból nagyon békés ember, soha semmi erőszakot nem használ, de a nő nagyon felbszta az agyát. szerencsétlen ember már menekült a nő elől, aki szidta megállás nélkül, de az csak követte, üldözte a srácot a lakásban és folytatta a szitkozódást, sértegetést. a férfi próbált elbújni, bezárkózni előle, de csak nem hagyta békén. erre a férfi menne ki a lakásból, de nem engedi, ő lekevert egy pofont és ült is be a kocsiba hogy ne kelljen tovább folytatnia a balhézást. az a kapcsolat már rég rossz volt amúgy
ha meg megcsalja az is történhet okkal. ha már nem szeretik egymást, rossz a szex akkor keresnek mást. vagy olyan is van nem ritkán, hogy bár szeretik egymást, de egyikük nagyon rossz az ágyban. a másik pedig belekeveredik véletlenül egy megcsalásba, ahol megtapasztalja, hogy jéé jó szex is létezik. de közben kötődhet a régi párjához érzelmileg
persze mindkettőre az a legjobb, korrekt eljárás, ha a baj megtörténte előtt szakítanak. leírva olyan egyszerűen hangzik, de sajnos a valóságban nem az
Mindegyik elítélendő, de a megütés még inkább.
Már azért is, mert az bűncselekmény.
Olyan nincs, ahogy itt írták, hogy "okkal" megütni valakit.
Fizikai erőszakot csak önvédelemből lehet alkalmazni, a szükséges mértékben.
nem könnyű választani....
megmondom őszintén nőként úgy gondolom van olyan amikor egy nő megérdemli hogy kapjon egy pofont. pl ha lefekszik mással...
itt most nem arról beszélek, hogy agyonverje a férje/párja, csak egy pofonról nyitott tenyérrel...
vagy ha ok nélkül megüti/megveri a gyerekét egy nő és a férj/pár nem tudja másképp leállítani..
és ilyen dolgok.
a végére hagytam a választást. az az elítélendőbb számomra, ha egy férfi nyomós ok nélkül megüt egy nőt.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!