Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hülyén hangzik de miért érzem ezt?
Tudom,hülyeség de motsanaba többet gondolok a kisbabákra,amióta azt álmodtam,hogy terhes vagyok és született egy kisfiam...
mi válthatja kibennem azt h gyereket szeretnék?
igaz túlságosan fiatal vagyok hozzá,de úgyérzem h szeretnék egy gyereket...:/
16L
Gond nélkül előfordulhat ilyen - még akár fiatalabban is.
A szervezeted készül rá... most állnak be a hormonok. Időnként előfordulhat túllövés (amikor jobban vágysz gyerekre).
Én is 16 vagyok..Kb 1 éve meg még féléve is ez járt a fejemben,hogy szeretnék babát..Akkor se volt pasim és most se.De most azt érzem hogy de jó egyedül jó ez e szabadság,nem akarom lekötni magam se pasival se gyerekkel így 16 éves fejjel:) Én is ezt álmodtam hogy terhes vagyok,majd fiam születik,de ez csak egy vágy,aztán rájösz,hogy de jó hogy nincs :) Álmodni meg jó,hisz ott minden megvalósulhat,következmények nélkül :P
Amúgy imádom a gyerekeket,gyermekgondozónak tanulok:P
en ovoneni szeretnek lenni...a 12.osztaly vegen elvegzek majd eg tanfolyamot...
nagyon szeretm en is a gyerekeket...:)
Rám is mostanában gyakran jön ez az érzés (:
De nekem van barátom, szóval megvalósítható lenne, de nem akarom már ilyen fiatalon elrontani az életem. Valahogy kibírom baba nélkül egyetem végéig.. Jó hosszú idő még.
Amúgy a hormonok miatt van persze.. Együtt érzek veled.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!