Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mennyire fontos nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire fontos nektek, hogy a barátnőtök hol, milyen egyetemen tanul?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 20:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De,páros lábbal rúgnám ki a barátnőmet,ha megtudnám,hogy a gyógyszerészetire jár.

(vicc:)

2012. jún. 12. 21:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos lenne, mert örülnék, ha hozzám hasonlóan tájékozott, kulturált tanult lány lenne. Fontosnak tartom, hogy valamelyest egy társadalmi szinten legyünk. De ha épp egy olyan lányba szeretek borzalmasan bele, aki nem valami nagy extra tanulmányi szempontból, viszont értelmes , célorientált, szép, egy hullámhosszon vagyunk stb, akkor se lenne gond.
2012. jún. 12. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:

sz@rom le csak aranyos legyen :D

f18

2012. jún. 12. 22:19
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató,de azért egy normális egyetemi szak csak előny..mint pl,ha csak műkörmös vagy fősulis lenne valaki.Most nem az értelemre gondolok,csak a tanulásra.
2012. jún. 12. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Egy lapon említed a fősulit meg a műkörmöst? te ezért kapsz diplomát egyáltalán? Mert sok orvosi karon a gyógyszerészet, csak mint OKJ van.
2012. jún. 12. 22:47
 16/20 A kérdező kommentje:

Ez nem Okj,5 éves képzés.Eléggé el vagy tájolva.

Okj-s az 1-2 éves képzés,az valamilyen gyógyszertári asszisztens,amiről te beszélsz(nem is egyetemeken lehet elvégezni,bemész egy középsuliba és jelentkezel rá).A gyógyszerészeknek kell azért rendesen tanulniuk azalatt az 5 év alatt.

2012. jún. 12. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Oké, ez jogos, tényleg benéztem, de a fősuli meg a körmös egy kalap akkor is odab@sz
2012. jún. 12. 23:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Azt csak példának írtam,mert ahány ember annyiféle érdeklődés.Egyiket sem nézem le,csak érdekelt,hogy mennyire nézik a nők foglalkozását,hivatását.Természetesen nincs a kettő egy szinten tudásban,gondolom ezt értetted félre.
2012. jún. 12. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát az én barátom igen csak hajtogatta, hogy legyen nekem is diplomám (neki is lesz).
2012. jún. 13. 09:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Csak értékelik,ha valaki tanul és nem is egy rossz egyetemen.
2012. jún. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!