Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit Csináljak? Bővebben lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit Csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
én egy 20 éves lány vagyok, lassan fél éve vagyok a barátommal. az elmult héten igen keveset találkoztunk, mert nagyon sokat dolgozik. Kedd óta nem szexeltünk fáradtságára hivatkozva. Én megértem neki ezt. De semmi törődést nem mutatott az elmult napokban se egy simogatás semmi. Ma reggel is elment dolgozni....kicsit később visszajött(kötetlen munkaideje van) hogy hazavigyen és akkor is csak azt mondta hogy gyere hazaviszlek. Látta rajtam hogy valamiért rossz kedvem van, irt smst(azt írta hogy ha nekem ez igy nem jo keressek mást!!!) is és fel is hívott. De akkor is. Eddig az volt a baja hogy nem mutatom hogy én szeretem pedig nem igy volt. De most még rátettem öt lapáttal hogy tényleg érezze hogy mit érzek. Ő meg annál jobban hanyagol. A kérdés hogy mit csináljak???
2009. júl. 3. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:

En a helyedben most egy ket napig nem keresnem barmilyen nehez is megallni h ne hivd fel ne erdeklodj felole....adj neki idot, lehet tenyleg csak faradt, viszont ha magatol nem fog keresni par napig en rakerdeznek hatarozottan hogy mi baja van, mitol valtozott meg.

mia

2009. júl. 3. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az ember sokat dolgozik, kevés az ideje, akkor levert, rossz kedvű és mindenkivel "bunkó". Velem is nagyon sokszor előfordul, ilyenkor ingerlékenyebb vagyok, nem bújok... De ettől függetlenül imádom a barátomat.

Legyél vele egy kicsit megértőbb, biztos mélyponton van egy kicsit. Közeledj felé, ha ilyenkor törődsz vele és közeledsz felé akkor kicsit puhulhat, és máris jobb a közérzetetek. Ne legyél túl nyomulós. Viszont ha nem hajlandó ennek ellenére sem közeledni feléd, üljetek le szépen és próbáld kiszedni belőle, hogy mi baja van.

2009. júl. 3. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam...hogy este fel hivott és nem hallottam és utána újra hívott rá két percre azt már felvettem és mondtam hogy mit csináltam és mondtam hogy dolgom volt. És mondta hogy elhívott volna magával vidékre valami dolga volt a családjánál de csak megy meg jön. És mondtam neki hogy jó megyek és mondja hát már nem mert már elindultunk. Meg azt is mondta hogy nem irtam ma neki smst erre hirtelen azt mondtam neki hogy minek.....és akkor erre ő...akkor további jo szorakozást....Istenem két perc alatt mien messze juthatott....annyi volt a két hívás közt...ennyire fontos lehet neki az én jelenlétem ezek szerint! Várom hogy hívjon...de én nem fogom!
2009. júl. 3. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Minek erőlteted magad rá?

El fog hagyni ha tovább folytatod,saját tapasztalat!

Hagyd hogy érezze a hiányodat és ő keressen,most ki udvarol kinek???

Legyél nő,éld az életed és ne azt lesd egész nap hoy mikor hív fel annál inkább nem fog,kösd le magad.

Bocsi de látszik hogy gyerek vagy még,nem tudod milyen ha valaki dolgozik és tényleg lehet fáradt,te gépből vagy hogy nem fáradsz el a suliban?

Lazulj, ha szeret úgyis melletted marad ha meg így marakodtok akkor jobb ha kerestek nektek illőt.

2009. júl. 3. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A csávó nem ment sehova, csak okot keresett, hogy hisztizzen. Dobd ki a fenébe.
2009. júl. 4. 13:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Ment azt tudom. Mert ment vele a testvére őt felhivtam. Mindegy most már ugye vasárnap már tegnap normalizálodott a helyzet megbeszéltük....no para:)
2009. júl. 5. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!