Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok! Ti mennyire vagytok féltékenyek más csajokra? Kort is írjatok én 19 vagyok
sztem érdemes lenen ezt végig nézned,számomra is nagyon érdekes volt.
Ne érdekeljen mekkora amíg formás :D
F18
http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
Ha már videó, azt hiszem, ez az ami a legtöbb erőt adhatja.
Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki csak egy kicsit is elégedetlen! Négy perc, tíz másodperc.
Nem, nem szoktam féltékeny lenni, mert látom a szemében a különbséget mikor rám néz, és mikor másokra. Hallom a hangján, hogy mekkora szeretettel beszél hozzám, egyszerűen csak érzem rajta, hogy engem szeret és belém szerelmes, hát megtisztelem őt, a szerelmét, a saját szerelmemet, a kapcsolatunkat azzal, hogy megbízom benne.
Elismerem más nők szépségét, alakját minden gond nélkül és büszke vagyok rá, hogy nem vagyok egy olyan pcsa, aki csak azért mert féltékeny a másik szépségére/alakjára/kisugárzására elhord másokat kvának, mert szép alakja van, vagy plázapcsának.. persze kicsit irigykedem is, de sosem leszünk tökéletesek:)
Pasim néha megjegyzi h szép vagy csinos az a valaki aki mondjuk képen van, de engem is dicsér és engem szeret, így nincs okom féltékenynek lenni másra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!