Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSajok! Ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok! Ti mennyire vagytok féltékenyek más csajokra? Kort is írjatok én 19 vagyok

Figyelt kérdés
Én k.rvára engem az is zavar ha pl tv-be mutogatnak agyonműtött "jó csajokat" vagy pl ha neten is van akár egy rekláma nem bírom olyan megalázónak érzem hogy én szar vagyok mondjuk a pasim már megszokta de bizalmatlan vagyok hogy biztos néz más csajokat is mondjuk nem sok esélye van mert mindennap együtt alszunk de nagyon nincs önbizalmam ezért nem vagyok csúnya csak kicsi a cicim ettől is kivagyok lehet ezért zavar ennyire.
2012. jún. 12. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hidd el nem a mell méreted lesz döntő ha veled van akkor meg főleg ..:D nekem is kicsi de baszni rá .. de ha kicsi a cicid valszeg vékony vagy azaz jó alakod van és azt is eléggé nézik a fiúk :) Szóval nyugi ha a pasid veled van akkor te vagy neki a legjobb máskülönben érted :)
2012. jún. 12. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:

sztem érdemes lenen ezt végig nézned,számomra is nagyon érdekes volt.

http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI

2012. jún. 12. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen mekkora amíg formás :D

F18

2012. jún. 12. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Ha már videó, azt hiszem, ez az ami a legtöbb erőt adhatja.

Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki csak egy kicsit is elégedetlen! Négy perc, tíz másodperc.

Nem, nem szoktam féltékeny lenni, mert látom a szemében a különbséget mikor rám néz, és mikor másokra. Hallom a hangján, hogy mekkora szeretettel beszél hozzám, egyszerűen csak érzem rajta, hogy engem szeret és belém szerelmes, hát megtisztelem őt, a szerelmét, a saját szerelmemet, a kapcsolatunkat azzal, hogy megbízom benne.

2012. jún. 12. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Régen én is tudtam de mostanába nem ilyen lehet mert már 4 éve vagyunk együtt de sztem megszünt a szerelem :S
2012. jún. 12. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Elismerem más nők szépségét, alakját minden gond nélkül és büszke vagyok rá, hogy nem vagyok egy olyan pcsa, aki csak azért mert féltékeny a másik szépségére/alakjára/kisugárzására elhord másokat kvának, mert szép alakja van, vagy plázapcsának.. persze kicsit irigykedem is, de sosem leszünk tökéletesek:)

Pasim néha megjegyzi h szép vagy csinos az a valaki aki mondjuk képen van, de engem is dicsér és engem szeret, így nincs okom féltékenynek lenni másra!

2012. jún. 12. 20:35
 7/7 A kérdező kommentje:
engem is dícsér de tudom h van jobb nálam és én csak azért vagyok neki mert a jobbat nem kapja meg :S
2012. jún. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!