Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie a párotoknak, hogy féltékenyek legyetek? Avagy: mi az a bizonyos határ?
fiúk, lányok kortól függetlenül válaszolhatnak, de nem az olyanoktól várok választ, aki betegesen féltékeny típus,mert annak úgyis mindegy...
köszi
Most konkrét példákban gondolkozom.
Egyszer elmentem külföldre, 2 hétre, és barátom addig elment a fiúbarátaival ilyen szerepjátékos akármit játszani az egyik sráchoz. Utána mesélte, hogy ott volt egy csaj is, és az egész banzáj után a csajszi mondta, hogyha ott akar aludni, akkor már csak mellette van hely, és vele kell aludnia. Én ezen mondjuk majdnem 2 hét távollét fejében eléggé féltékeny voltam, bár barátom állítólag mondta, hogy ennek a barátnője nem örülne, és hogy jó, akkor nem szeretne senkit zavarni, és inkább hazament hajnali négykor. (ami amúgy őt ismerve elég tipikus)
Plusz akkor szoktam még féltékeny lenni, ha az exe megkeresi, mivel nem törődött bele a szakításukba, és folyton ajánlatokat tesz neki, hiába küldi el, meg minden.
De kb csak ezek jutnak eszembe.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!