Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzanak titeket azok a lányok, akik kimondják, amit gondolnak és sok mindenbe beleszolnak (persze itt is megvan egy bizonyos határ)?
Én szeretem ha egy lány nevén meri nevezni a dolgokat. De azért ne szóljon már bele az életembe olyan szinten h nélküle ne tudjak létezni.
22/f
Az első vagyok megint.
Láttál már olyat h két ember mindig mindenben egyetért? Ugye h nem.
Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. Valamennyire már a kapcsolat létezése is beleavatkozik mindkét fél életébe. De nem kell egymás nyakára telepedni
ismét első
határok azért vannak mert azon belül belefér, azon túl pedig már nem.
De mondj példát mert így kezdünk nagyon sötétben tapogatózni
Ha kimondja,amit gondol,az a legjobb dolog a világon,akár fiú,akár lány,mert a másik gondolatát kitalálni,hogy miért sértődött meg,mi bántja stb,szinte lehetetlen.Azon el is tud csúszni egy kapcsolat,ha valaki mélyen hallgat és csak magában örlődik,míg egyszer csak robban a bomba és a másik fél nem érti,hogy mikor,hol romlott el minden.
Bele szól dolgokba? Azt mondod határokon belül.Ezzel mi a gond? Nyilván meg kell beszélni,hogy mi nem tetszik,mi az ami a másikat idegesíti vagy nem ért egyet.Fontos a kommunikáció és nem csak a szexben kell összeszokni,de két "nézetet" is össze kell hangolni és ez csak úgy megy,ha szól az illető,ha a párjának a dolgai nem tetszenek.
Tényleg jó lenne egy konkrét példán látni,hogy mi is a gond.
Ilyennel csak viccelődni lehet.
Ha ilyenekbe belekötne h most szeretem e a fagyit vagy nem akkor rövid úton repülne a csaj az biztos.
Az meg h kifejezi a véleményét akkor is ha negatív az nem baj. sőt kifejezetten jó. Itt leírta az előző válaszoló miért.
Az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!