Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem lenétek féltékenyek ha párotok masszírozna mást?
attól függ....gondolj bele ha valakinek ez a munkája akkor az lehet h nap mint nap gyönyörű nőket is masszíroz....
a te esetedben a következő a kérdés!
- volt már ilyen vagy hasonló?
- szerinted lehet köztük valami?, tetszik a párodnak az illető?
- vajon csak a hátát meg a vállát masszírozta vagy esetleg puncimasszázs lett belőle???
- ésss téged masszírozott már meg valaha is??
Főleg ha azonos nemű vállát. Háháááááá
Egyébként nő férfit és fordítva ne fogdosson semmilyen indokkal, kivéve, hogy a párja. Vagy rokon. És mondjuk őt maszirozza vállban az más.
23/N
Nem mindegy, milyen masszázs, kit masszíroz, milyen környezetben, miért és milyen körítéssel.
Pl, volt lakótársam lány haverja fent volt az albérletünkben. Fájt a háta, a srác mondta, hogy állítólag jól masszírozok, kérdezzen meg. Megkért, én megmasszíroztam a hátát (persze pólón keresztül), közben meg ott beszélgettünk lakótársakkal. Semmi féltékenységet nem okozott a párom részéről.
"Ezt írta Úgy fáj a kezem! Most masszíroztam meg egy munkatársamat..."
Ha ezt írta, akkor valószínűleg csak baráti alapon történt. Nem mondom, hogy boldog lennék tőle, de benne fel sem merült ebben semmilyen szexuális töltet, ha ilyen mellékesen megjegyezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!