Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele egy új kapcsolatba vagy kezdjem újra a volt barátommal?
Én elárulok neked egy történetet. A magamét. Okulásul.
Érdekesmód nagyon hasonlít a tiédre.:)
2 évvel ezelőtt amikor szakítottam az exemmel,pár hétre rá megismerkedtem kicsit jobban egyik sráccal az egyetemről. Nagyon megtetszettünk egymásnak. Persze nem mondtuk ki,de nagyon jó volt,hogy megismertem,neki el is mondtam,h az exem miatt teljesen zátonyra futott az életem. És erre ő nagyon megértően viselkedett velem, nagyon odafigyelt rám,de egyáltalán nem nyomult,csak simán figyelmes volt. Egyre jobban alakultak a dolgok,sokat nevettünk,szórakoztunk egymással,és ő türelmes volt,várt rám. Hanem aztán újra előkerült az exem. Mi is a sok veszekedés miatt mentünk szét,és lám,ő is akkor jött rá,h még szeret. Én ugyanilyen patt helyzetben voltam, és bizony végül az exem addig erősködött,h őt választottam. A srác az egyetemről,akivel összejövőben voltunk,mit sem sejtett erről. Elhívott sétálni,és én ott elmondtam neki,h újra összejöttem az exemmel. Szegény srácon látszott,h őszinte érzéseket táplált irántam,ugyanis egy cseppet sem akadt ki,egyszerűen úgy tett,mintha mi sem történt volna ,de én láttam a szemében,h egy világ omlott össze benne.
Ez volt két éve nyár elején. Egy héttel később írt egy üzenetet,h kiutazott Amerikába a rokonaihoz,és talált jó munkát(egyébként azóta is ott van.:( ) Annyit kívánt nekem,h legyek boldog.
Az exemmel 3 hónapig voltunk még együtt,utána megint előjöttek a régi problémák,és végleg szétmentünk.
Így két szék közül végül a padlóra estem,és mély depresszióba zuhantam. Azóta senkivel sem voltam:(,senkinek sem kívánom ezt átélni.
New is always better!!
Ok nélkül nem mehettetek szét. Sose válaszd a régit, új utakra fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!