Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem történt még meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem történt még meg az eljegyzés?

Figyelt kérdés
A párommal már 6. éve leszünk együtt. Mindig elmondja mennyire szeret, és hogy én vagyok az élete párja és azt akarja, hogy egyszer én legyek a felesége. Ezzel szemben bármikor eljegyzésről esik szó, vagy a közelébe lennék mindig feltételeket állít. Diplomázzak le, legyen munkám. Ezeket már mind teljesítettem, de még mindig semmi. Igaz, mostanság kisebb hullámvölgybe értünk, de kérdem én, ha annyira én vagyok az élete értelme meg az élete párja akkor miért nem tette még meg?
2012. jún. 12. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Neki talán mégsem annyira fontos az eljegyzés, a házasság, szeret ő anélkül is, és amikor ezekről bizonygat, azt csak azért mondja, hogy azt halld, amit szeretnél... ettől szeret ő még nagyon téged, csak valamiért mégsem ugyanúgy gondolja ezt, ahogy te, de a megnyugtatásod érdekében mégis azt mondja.
2012. jún. 12. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Manapság a legtöbb házasság nem éri meg a hat évet, úgyhogy szerintem ne erőltesd, örülj annak ami van.
2012. jún. 12. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Az eljegyzésnek semmi értelme,ha nem vesz féléven-éven belül feleségül.Gyűrűvel vagy anélkül is csak a barátnője vagy. A kérdésedre csak ő tudna válaszolni.
2012. jún. 12. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá tőle, vagy ismerd meg kicsit jobban! A megfelelő partner egy szemvillanásából tudod, hogy igazat mond-e. Illetve ismered annyira, hogy tudd, mi játszódik le benne. Enélkül férjhez ne menj hozzá!
2012. jún. 12. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert eljegyzés után nem akar sokat várni a házassággal, az meg nem egy forint. Nem tudom, hogy áll anyagilag, de talán azt szeretné, hogy olyan legyen, aminek elképzelted.
2012. jún. 12. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet, hogy tényleg pihentetni kellene a dolgot és várni,így is jó vele de olyan jó lenne már és hát azért 6 év az 6 év. Azt hittem, hogy amikor egy pár éve elkezdte pedzegetni a témát, azt komolyan is gondolta, de most amikor élesben mehetne akkor megtorpan.
2012. jún. 13. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!