Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miként találhat megfelelő intellektuális társra egy koránál lényegesen értelmesebb férfi?
Komoly, családcentrikus és tartós kapcsolatra vágyó férfi vagyok, 25 éves; olyasvalakire vágyom, aki méltó lelki és intellektuális társam lesz.
A gond az, hogy a legtöbb lány nem becsüli meg az általam képviselt értékeket és eléggé komolytalanok hozzám képest. Hogy a probléma néhány aspektusát megfoghatóvá tegyem: az egyetemen régészet szakon én voltam az egyik legjobb tanuló, 16 éves korom óta írok színdarabokat, nem nézek ki rosszul és a kommunikációs készségem sem hagy kivetnivalót maga után, a nők mégis többnyire az erősen behatárolt szókincsű tahókat boldogítják.
Eléggé nagy a kontraszt, különösen ha van egy stabil értékrendem és érdeklődési köröm, míg a környezetemben lévő nők foglaltak, vagy éppen meglehetősen felszínesek és koncepciótlanok.
Ezzel kapcsolatban érdekelne pár vélemény, elsősorban kedves és mély érzésű lányoktól.
A többieket megkérném, hogy hanyagoljanak olyan témákat, amiket mástól is hallok, vagy távol áll a habitusomtól (nem járok diszkóba és nem próbálkoznék társkereső oldalakkal, nem szeretnék alkalmi kapcsolatokat).
Senkinek nem kell egy komor, karót nyelt, humortalan kocka.:/
Mi az olyan intelligens pasikat szeretjük, akiknek az idegrendszerbeli fürgesége nem idegen szavak sűrű használatában és nyakatekert mondatokban nyilvánul meg, hanem abban, hogy szükséghelyzetben képesek gyorsan alkalmazkodni és cselekedni, leküzdeni az adódó nehézségeket. + meg tudják ragadni a kínálkozó lehetőségeket.
Szóval akik könnyen feltalálják magukat, na. :)
Első lépésben szokj le az erőltetett, sznob, modoros kommunikációs stílusodról és próbálj meg lazább lenni!
Kezdd azzal, hogy megvizsgálod, hogy a foglalt lányok miért nem téged választottak. Leírom úgy is, hogy megértsd: Szembe nézem a saját hibáiddal, hiányosságaiddal.
Én is jó tanuló voltam és a munkám részben művészi tevékenység. 16-20 évesen eredményesen szerepeltem hazai és nemzetközi szakmai versenyeken.
De az ismerkedésnél nem az IQ az elsődleges, hanem az érzelmi intelligencia. A műveltség édeskevés az ismerkedéshez és egy jó kapcsolathoz.
Az intelligenciád pedig közel nem olyan magas, mint képzeled. Van egy tárgyi tudásod, tudsz írni, de nem tudsz megfelelően, megfelelő sebességgel reagálni. Ha tudnál, nem írtad volna ki a kérdésedet.
Intelligencia az is, hogy háttérbe szorítod az egódat. Ehhez kiváló eszköz a sport.
Elfelejtetted leírni, hogy miért nem próbálkozol társkereső oldalakkal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2911..
Sztem ez a sznob lány jobban illene a kérdezőhöz :P
Nem értem mi baj a szókinccsel, és megfogalmazással.
Én ugyan nem jártam egyetemre, sőt falun lakom, de még én is értettem mindent.
Azt sem értem, ennyiből, hogy lehet megmondani, hogy valaki sznob, vagy egyáltalán, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, vagy biztosan hiányzik belőle,vagy nincs humorérzéke.
De azt biztos, hogy aki valóban az lenne, az már bőszen visszaszólogatott volna.
Ezzel szemben a kérdezőnek úgy látszik több esze volt, hogy csak azzal foglalkozik, amivel érdemes, és inkább hallgatólag nem küldött el senkit a sunyiba.
Szerintem itt semmiképpen ne akarj választ az ilyen jellegű kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!