Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találkozzak vele? Nem nagyon birjuk összehozni.
csalogasd el bulizni,menj el hozzá,kérdezz rá,mondd meg neki,hogy te többet érzel mint barátság. Csak kérlek szépen ne ezért a 20 kilométerért nyarvogj,volt már 100 km távolság köztem az exemmel, életem szerelme is 80kmre él,mégis megoldható. 20 km semmi.
sok sikert.
20km semmi, én napi szintem utazgatok 40km-t oda meg ugyanennyit vissza, szóval ha akarna simán lemehetne hozzád
de szerintem ne te ajánld fel hogy utazol hozzá, mégis csak ő a fiú (lehet ezért kapni fogok :D )
amúgy mennyi ideje beszéltek neten??
Pedig muszáj lesz megmondanod,hogy jöjjön. Csak dobd fel a témát,hogy mi lenne,ha átjönnél. Nem olyan szörnyű ez. A pofáraeséstől meg nem kell félni. Miért akarsz vele találkozni? Mert többet akarsz tőle. Nah,ha eljön,akkor nembirsz pofára esni? Inkább mondd el neki,hogy mit érzel,nem kell ezt titokban tartani. Én igy szenvedtem a mostani barátnőmmel 3hónapot,hogy ismertük egymást,végigbeszéltük az egész napot,mégsem tudtuk kimondani a másiknak,hogy tetszik. Aztán mikor valamelyikőnk kinyögte,akkor elvoltunk,hogy csak ennyit kellett volna mondani,és már egymáséi lehettünk volna
II.válaszoló voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!