Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem független, mit mond otthon, amikor a szeretőjével találkozik? Hogy tudja összehozni a lopott órákat?
mi akkor találkozunk mikor a lány párja dolgozik.
(jóó igen tudom mindjárt jön az h undorító) De nem érdekel! és nem is erről van most szó :)
1-es vok4
helyes!
noss a pasija sokat dolgozik így van időnk soxor egy fél nap is......én meg van h 2-3 napokat otthon vagyok..mert olyan a munkám, szóval össze tudjuk hozni.
de ez nem csak mindig szexről szól, van olyan h csak elmegyünk valamerre és együtt töltünk egy szép napot :) (tudom ez meg nyálasan hangzik)
tegnap 20:00-vok
az én esetemben is van gyermeke a nőnek. csak ők nem házasok...és szintén olyan gondjaik vannak nekik is mint nektek. És általában így találkozunk, de mondom vannak olyan napok is, amikor elmegyünk erre arra, elmond mindent megbeszélünk mindent, és persze ugye a kisgyermeke is jön velünk
de ez persze ennél sokkal bonyolultabb....
nem még nem tud beszélni a kicsi.....
de ismer az apja is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!