Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Összeköltözés után ti hogy öltözködtök otthon?
Vegyél pár márkásabb/csinosabb melegítőt.
És legyél abban.
Vagy cicanadrág, top...
Én is ilyen vagyok, vannak nagyon kényelmes melegítőim és nem érdekel, hogy kicsit bolyhos, az a legkényelmesebb így nem válok meg tőle. És azokat a pólókat, amiket máshova már nem hordok, otthon még felveszem. Számomra otthon fő a kényelem. :)
Ennek ellenére, ha egyszer összeköltözök az akkori párommal a nyúlott pólókat és bolyhos nadrágokat kidobnám és vennék néhány melegítő együttest. Mármint nadrág-pulcsi párost, néhány normális, egyszerű pólót,toppot és rövidnadrágot.
Azért, mert összeköltözünk nem lennék 0-24-ben utcai ruhában, pláne, hogy szerintem sokkal kényelmesebb, jobb melegítőben/itthoni ruhában főzni, takarítani stb. :D
16/L
Számomra baromi furcsa, hogy még nem látott téged "otthoni" ruhában. Igaz, mi távkapcsolatban élünk a barátommal, de mikor először itt aludt nálam, már simán felvettem az itthoni cuccom, ami egy cicanadrág, meg egy kockás ing, vagy egy pulcsi. Ha náluk vagyok, akkor meg ebben a hideg időben mindig az ő pulcsijában vagyok. Neki mondjuk jobban is tetszem "topisan", mint a hétköznapi öltözékemben.
Bár én már alig várom, hogy összeköltözzünk, és hordhassam az alsógatyáját, meg egy melltartót esetleg. Vagy meztelenül futkároznánk egész nap:D
Viccet félretéve, szerintem a legjobb, ha valami cicanadrágot hordasz otthon, meg egy nagyobb pólót, vagy ujjatlant, esetleg valami helyesebb köntöst :)
én a köntös híve vagyok télen nyáron :D de tényleg haza jövök, és máris dobálom le magamról a ruhákat. egy bugyit hagyok fent. télen plüss köntös, nyárra ilyen kis selyem. bár még nem élünk együtt a barátommal, de ő szereti ha köntösben flangálok mert így alig kell lekapnia bármit rólam ha le akar teperni :D a téli köntösömet meg kifejezetten szereti, azt mondja hogy olyan benne megölelni engem mint vmi kis pihe-puha plüss állatkát :ĐĐ
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!