Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volt a legirritálóbb, amit egy lány csinált veletek vagy a jelenlétetekben?
Ismert 3.kerületi szórakozóhelyen voltunk a barátnőmmel meg még néhányan.Elmentem onnan ahol ők vannak mert egy kicsit ki akartam menni a levegőre ahol nincs zaj,ez egy elég nagy területen van.Éppen vissza mentem volna amikor egy részeg ember durván meglökött hátulról.Nem akartam balhét,el akartam menni,de újra meglökött olyan erősen,hogy nekiütődtem a mellettem álldogálóknak.Ekkor elfogyott a türelmem és kapott egyet az arcába amitől összeesett.Nem lett semmi baja csak egy pár percig padlón volt.
(nem akarok itt felvágni,az igazsághoz hozzá tartozik,hogy emberünk olyan részeg volt,hogy alig állt a lábán,szerintem egy lány is kiütötte volna)
Jöttek a biztonsági őrök,akik meg ott álltak mutogattak rám,hogy én balhézok.Hiába mondtam,hogy engem támadtak meg és én csak védekeztem,ezek nem értették meg,el kellett mennem.Amíg kísértek engem a kijárat felé,felhívtam a barátnőmet,hogy ezek kitesznek engem és jöjjön ki a hídhoz beszélni.Akkor elmondtam neki mindent,hogy mi történt,ő meg mondta,hogy csak menjek haza nyugodtan-nem volt még olyan késő ilyenkor még jártak az utolsó buszok- majd holnap találkozunk.
Én meg azt hittem,hogy nélkülem nem akar maradni,hanem eljön ő is velem.Csalódtam mert ő inkább visszament bulizni.Nagyon szomorú voltam.Nem is mondtam neki,hogy jöjjön el ő is,mert ezt olyan magától értetődőnek gondoltam.
Ez még rosszabbul esett nekem,mint az hogy igazságtalanul elzavarnak onnan.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!