Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a féltékenységemet? Pasik és nők kérlek írjatok, mit kezdhetnék ezzel?
Az utóbbi 2 párkapcsolatom ezért ért véget!
Ha nem volt rá okom,mindig kreáltam valami mesét,és el is hittem,hogy igaz.Volt,hogy a munkahelyemről mentem haza,hogy lássam nincs-e pasival,mert már a lelki szemeim előtt láttam az aktust.Nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel,nekem nem való párkapcsolat...tönkre teszem magam és a páromat is!
Mit tehetnék,hogy jobban bízzam a nőkben,és ne vádaskodjak néha oktalanul?
Végre,nem egy álszent,köszönöm!
Amiket írtál az vérlázító,és nem is értem mit keresel még mindig ott!?
Én mind addig nem kérdeztem semmit,és nem voltam féltékeny,amíg nem kapott sms-t egy számomra idegen pasitól hajnal háromkor..és nem volt képes megmagyarázni,hogy miért ír ilyen időben,meg amúgy is???....aztán utána dugdosta a telcsiét....ja,hadjuk már Ibolykát aludni : D Valami miatt csak írt,és nem tudta megmagyarázni,egyértelmű a szeretője volt... ha velem lett volna ez,azonnal felhívtam volna az illetőt,hogy mit akar ilyenkor,ha nincs vaj a fülem mögött....nem?
Ja....ezek után bízzak meg benne?....a fenét!!!Kalap kabát!!!!
Ja...igazad van,bocsánat!
Már azt hittem,hogy én vagyok ilyen barom,de megnyugtattál,hogy még sem...igen,hajnalban kapta,én olyan ideges lettem,hogy nem mondja meg,hogy miért,hogy fogtam magam és haza mentem éjszakaival...nagyon szerelmes voltam belé,de onnan teljesen megromlott a kapcsolat,elveszett a bizalom.....gondolom megérted,mert ez tényleg nem normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!