Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetnék?
Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, de már egy ideje ha valami bajom van, egyből elkezd flegmázni, azt hajtogatja, hogy nem érdekli, tudja, hogy mi idegesít, és direkt azokat csinálja.
Én mindig meghallgattam és hallgatom is, bár újabban semmit se mondd el, és ha látszik is rajta, hogy valami baja van, akkor is néha vitává fajul ha csak kérem, hogy mondja el. Azt hajtogatja, hogy nem érdekli, hogy mit akarok, mert ő úgyse tudja teljesíteni. Vagy ha esetleg valami megoldást ajánlok, arra azt mondja, hogy hülyeség, meg hogy neki ehhez nincs kedve.
Minden veszekedés alkalmával azt mondja, hogy jobb lenne, ha szakítanánk, mert ő úgyis csak bánt engem, de ha mondom, hogy akkor szakítsunk, azt viccnek veszi, vagy mondja, hogy nem akar.
Veszekedések után hajtogatja, hogy mennyire sajnálja, hogy ilyen, meg egyre csak rosszabb lesz. Ha amikor látom, hogy már kezd vita lenni a beszélgetésből, felhozom, hogy miket mondott olyankor, de arra is annyi a válasz, hogy nem érdekli.
Már annyira elegem van, hogy majdnem magamba állítottam egy szikét(nem emós vagyok, csupán faragok, és ezért volt a közelemben), mert teljesen elborult az agyam, a fejemet a falba vertem és hasonlók.
Tavasszal megtettem, hogy szakítok, hátha arra feleszmél, 2 hónap után ismét összejöttünk és 1 hónapig normális volt.
Próbáltam vele beszélni, hogy így egyszer elveszíthet, azt is tudja, hogy majdnem magambavágtam a szikét, de még ez sem érdekli, azt mondja, hogy ő nem tudja mi lesz.
Szakítani nem akarok vele, ezelőtt barátok voltunk, az egész életem része volt, és az életemet is eldobnám érte, annyira szeretem. Még 1 évnyi szarság után is, amit csinált, vonzónak találom azt az egyre kevésbé megmutatkozó normális jellemét, mert az olyan jó, hogy megéri ezt a szenvedést.
Mit tehetnék? Hiszen hiába beszéltem vele...
18/f
Nem, nincs más, erre gondoltam én is, ezért megnéztem a híváslistáját, meg megkérdeztem az ismerősét, aki már régóta jó barátom, csak benne bízok már...
Az okát pedig megkérdeztem, amire a válasz annyi volt, hogy megváltozott. Megkérdeztem, hogy miért, erre pedig az, hogy nem tudja. Ez a másik kedvencem, hogy majdnem mindenre azt mondja, hogy nem tudom.
És tudom, hogy az én hibám is, mert régebben én is bunkó voltam vele, de maradéktalanul megtettem, amit kért tőlem, és akkor még normális volt. Igyekeztem jóvátenni, verseket írtam neki, rajzoltam, faragtam, ő pedig semmire se hajlandó...
Amikor mondom neki, hogy ha van kedve valamihez, amit megígért, ha nincs, az azért ígéret, mert be kell tartani, és én ezeknek az ellenére is teljesítettem a kéréseit, arra azt mondja, hogy ő nem én, az én vagyok...
Hát figyu.
A szex legalább rendesen megy köztetek? Ha még az sem, akkor inkább tarts művaginát, azzal bentebb vagy. Sorry, ha túl indiszkrét voltam, de én is voltam már hasonló helyzetben, mint Te.
Te olyan normális pasinak tűnsz...Ő nem hajlandó megtenni mindent azért, hogy a kapcsolatotok javuljon, te pedig mindent feláldoznál érte.Lehet, hogy majd találsz egy olyan lányt, aki nagyon szeretne téged...és nem hajtogatná állandóan a szakítás témát.
Én azt mondom, hogy szakíts vele, mégha nehéz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!