Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítsetek.

Figyelt kérdés

L/17

A pasimmal(F/23) 3 hónapja vagyunk együtt.Neki előttem volt egy komoly kapcsolata csakhogy a csaj átverte és csak a szex miatt volt vele.A pasi nagyon szerette a csajt és már az esküvő is felmerült.Miután a csaj otthagyta a pasim összeomlott.Ez volt kb előttem 4,5 hónapja (de csak saccoltam).Március végén a pasi írt nekem az egyik oldalon és elkérte az msnem.Taliztunk összejöttünk és már 3 hónapja együtt vagyunk.Eleinte minden jó volt.1 hete le is feküdtünk.De most már nem olyan jó ez a kapcsolat mivel a pasim gyakran beszél a volt csajáról :S Hiába mondja hogy már nem jönne vele össze soha az életben tudom hogy még legbelül szereti.Az ex csaja mikor szakított már rögtön volt pasija és ez bántja a pasimat :S Szokott a volt csajával álmodni és utána egész nap rossz kedve van.És mikor ezt elmondja nekem nagyon szarul esik.Mondta hogy nem szerelmes belém és fél hogy már soha az életben nem lesz szerelmes.Én sem vagyok szerelmes mert így egyszerűen nem tudok belé szeretni.Mert hiába szeretnék boldog lenni vele ha tudom hogy egyszer úgy is csak egy nagy pofára esés lenne belőle.Már csak egy pici kellene hogy szerelmes legyek de mindig visszafogom magam és azt mondom: ne szeress bele mert fájni fog!!! Ugyanakkor elveszíteni sem szeretném mert megkedveltem és nagyon fontos nekem.Többször próbáltam már megbeszélni vele ezt az egészet de általában ezek a beszélgetések 10 percnél tovább nem tartanak mert mindig azt mondja: váltsunk témát :S Mondta hogy fontos vagyok neki és 1000 szer figyelmesebb és kedvesebb vagyok mint a volt csaja és ezért sem érti miért nem szerelmes már.Én már megtettem minden tőlem telhetőt hogy jó legyen ez a kapcsolat.Maximálisan kihajtottam magam.A kedvében jártam.Azt csináltam ami neki jó még ha nekem az a dolog nem is volt olyan hú de jó.Nem tudom mit tehetnék még,de már kezdek belefáradni ebbe az egészbe.Néha úgy vagyok vele hogy áhh majd jobb lesz de máskor sírok és már a szakításon gondolkodom.Telefonon még egyszer nem hívott fel csak úgy magától hogy mizu vagy valami.Sms-t is csak a kapcsolat elején írt.Leggyakrabban csak én írok .Minden nap beszélünk msnen és csak hétvégén talizunk.Mikor kiderült ez a volt barátnős dolog kérdeztem hogy akkor miért keresett új kapcsolatot.Erre azt felelte: azt hitte jobb lesz. :S Nem tudom mit csináljak csak azt tudom hogy nagyon nem jó így :S A szakítástól félek .Talán azért mert félek hogy egyedül maradok.Tudom ez szánalmas és nem igaz,mert 5 hónapnál tovább nem voltam szingli de egy pasival sem voltam még el ilyen jól mint vele a kapcsolat elején és tudom hogy ha ő összeszedné magát akkor remek kapcsolat alakulna ki "belőlünk". Én már azt tervezgettem hogy bemutatom itthon a családomnak a múltkor mikor taliztunk meg is említettem neki azt mondta majd meglátja.Ő még nem mutatott be a családjának csak az uncsijának és pár haverjának.Ezek után nem tudom hogy érdemes e egyáltalán bemutatni :S Nem akarom hogy az legyen hogy bemutatom és pár hét után szakítunk.MIT CSINÁLJAK????

Ti mit tennétek ?Légyszi segítsetek!!!!

2009. júl. 3. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Látszólag nincs túl a ex-én. Így nem lehet új kapcsolatot kezdeni. Hiába mondja hogy fontos vagy neki, ha nem úgy viselkedik. Mondani bármit lehet, de a tetteivel nem ezt bizonyítja. Szerintem hagyd ott, nem leszel boldog vele.
2009. júl. 3. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy egy kicsit hagyd...aztán úgyis rá fog döbbenni, hogy akar e téged, vagy sem! Szerintem rá fog, mert ha tényleg kedves aranyos lány vagy, akkor nincs mitől félned. Biztos nem akar téged elveszíteni, egy kicsit mindig rájuk kell ijeszteni! Lassan rá fog ő jönni, hogy szeret ő téged! :)
2009. júl. 3. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi köszi köszi :)
2009. júl. 4. 19:28
 4/4 anonim válasza:
Az az igazság hogy én is voltam ilyen helyzetbe,és jobb ha szakítasz vele.Én is ettöl féltem ,hogy milyen rossz lesz egyedül,de hidd el ,ennél az is jobb ha egyedül vagy.Tiszta hogy az exét szereti,te csak azért vagy neki hogy mégse legyen magányos..:S
2009. júl. 8. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!