Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy évvel fiatalabb pasival járni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 13:04
1/23 anonim válasza:
Dehogy az van olyan is,aki sokkal fiatalabbal jár.. egy év az semmi.
2/23 anonim válasza:
Ha valaki cikinek tartja a párját, akkor ne járjon vele...NEM ÉRDEMLI MEG!
Szerintem... :)
3/23 A kérdező kommentje:
Nem tartom cikinek,szeretem, csak a barátnőim mindig szekálnak azért mert fiatalabb...:S
2009. júl. 3. 13:09
4/23 anonim válasza:
ABSZOLUTE! Mint ahogyan nem élet az élet köldök-, mellbimbó- és csiklópiercing nélkül sem. (HA van még ilyen hülye kérdésed, arra is szívesen válaszolok.) :D
5/23 anonim válasza:
Már annyi ilyen kérdés volt,és az összesre mindenki ugyanazt a választ adta:nem!:9
Ne izgulj,inkább ne is reagálj a "barátnőid" sértéseire,majd csak megunják.Magyarázd el nekik,hogy te szereted,és hogyha igazán a barátaid,akkor fejezzék ezt be.Szerintem megfogják érteni.
Az én barátom meg alacsonyabb nálam,de mi lesz*rjuk,mert nagyon szeretjük egymást több mint egy éve!:D
Sok szerencsét;)
7/23 A kérdező kommentje:
köszi...:D
2009. júl. 3. 13:16
8/23 anonim válasza:
A pasim három évvel fiatalabb, bár mondjuk nem vagyunk már titnik. :)
MIért lenne ciki?
És inkább foglalkozz azzal te mit érzel, ne pedig hogy mások mit mondanak.
9/23 anonim válasza:
Viszont olyan kislánnyal ciki járni a kissrácnak, aki ilyen hülye kérdéseket tesz fel.
10/23 anonim válasza:
Nálam is fiatalabb a barátom, majdnem egy évvel.. És mi van akkor? ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!