Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki újra összejött az exével?
én azt mondom, hogy hagyni kell a francba, ha egyszer már szétmentetek, annak oka volt, önbecsapás az újrakezdés, kivéve, ha csak szexre jöttök össze újra, az érthető, de semmi kapcsolat
csak szex az ex-szel belefér, de ne korlátozzon az új kapcsolataimban, hogy visszakönyörgi magát hozzám a régi pasim
21/L
Exbarátom nagyon nyomul, nem hagy békén! Mit lehet ilyenkor csinálni...? Nekem amúgy is már más tetszik. Miért nem érti meg?
Kíváncsi vagyok,hogy egyáltalán van e itt valaki aki újra kezdte,ami nem működött.
Én az ilyen kérdéseknél mindig megírom: egyetlen dolog jó felmelegítve: a töltöttkáposzta.
Volt egy exem, akivel 4 év után jöttünk össze újra, az első két hónap lila köd, aztán előjöttek a régi problémák. Az öt hónap volt az életemből, amit sosem kapok vissza.
Egy másik exem ugyanígy, mint a tiéd, folyamatosan keres, randira hív, holott barátnője is van. Ha nem lenne, akkor sem jönnék vele újra össze (6 éve szakítottunk). Kb félévente megmondom neki, hogy járok valakivel, akit szeretek, foglalkozzon ő is a barátnőjével. Mivel együtt sportolunk, rendszeresen kénytelen vagyok találkozni vele, a többiektől rendre hallom vissza, hogy miféle stratégiákat talál ki, hogy "megkörnyékezzen"... Több mint szánalmas. Na mindegy, a konklúzió az, hogy ha egyszer vége lett, akkor annak oka volt.
24/N
Én 4 évig jártam a barátnőmmel, majd kirúgtam és 2 évre rá, újra összejöttünk, már 1 éve együtt vagyunk.
Most még jobb a kapcsolatunk, mint anno volt.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!