Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal de közgben összejött az exével. és velem is ugyan úgy találkozgat. Mit csináljak?
Ha azt mondta hogy ahhoz hogy szeressen még hiányzik valami akkor sántit a dolog..amugy két szerelme van... az egyik iránt biztos többet érez.
Hogy kihez huz jobban a szive azt ö is el tudná dönteni csak nem akarja mert ez igy tul kényelmes neki.
Igazából a helyes ut az lenne ha kis ideig hanyagolnád a társaságát amikor keres mond hogy nem érsz rá stb.
Tudom hogy nehéz lesz de csak igy tudhatod meg hogy komolyan akar töled valammit még vagy sem.
Elhoditani a barátnöjétöl meg nem lenne könnyü mert valamiért hozzá ugy is jobban ragaszkodik....
A másik csajt is kérte már hogy aludjon nála vagy köztük már történt szexuláis kapcsolat vagy ilyesmi?
Szerintem ö nálad arra hajtana arra céloz ami hiányzik ahoz hogy szeressen.
Ez a célzás amit irtál igy jött le akkor is ha szerinted ö nem olyan.
Biztos hogy valami hasonlora menne ki a dolog szerintem mielött nála aludnál tisztázd le vele hogy nem akarsz második lenni és ha szeret és azt akarja hogy ott aludj akkor probáljon meg dönteni.
Ez a hármas igy nem nyerö neked ez csak fáj neki meg lehet hogy kicsit sem?
Ha nem akarja hogy kettö legyen az már jó jel.
Akkor van esély rá hogy dönt viszont eddig ugy látszik hogy nem a te javadra.Ha azt akarja hogy ott aludj akkor valami ugy is történne egy csok biztosan ami már megcsalás....
Mint mondj neki.
Hm kezd azzal hogy nem aludhatsz ott hiszen tudod hogy a másik csajna szarul esne ha tudnád.
Mond el neki hogy választania kell hiszen nem lehettek hárman örökké és hogyha veled akar lenni akkor csak veeld legyen... ha nem akkor meg hagyjátok egymást.
Sajnos ha a másik csajt nem akarja megcsalni az azt is jelentheti hogy öt szeri igazából.
Ha nem mered a szemébe mondani hogy ez neked igy nem jo akkor irj egyszerüen egy smst sokszor én is azt szoktam amikor érzem hogy nem merem neki ugy sem kimondani...arra is reagálni fog ha érez irántad valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!