Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy ki lesz a feleségem, de már most nagyon szeretem, olyan mintha érzeném, hogy ki az, csak még nem találkoztam vele. Veletek szokott ilyen lenni (lányoknak a férjükkel kapcsolatban)?
Néha -mostanában egyre gyakrabban-, mintha találkoznék vele álmaimban és mindig megöleljük egymást, de nem látjuk egymás arcát, ekkor akkora nagy szeretetet és boldogságot érzek, hogy el sem lehet mondani.
Az biztos, hogy Ő olyas valaki, aki nincs az ismeretségi körömben.
Mi a véleményetek ezekről?
Akkor nem vagyok egyedül. :D
De én őt már ici-pici korom óta "érzem", és mindig ugyan azt, szóval olyan, mintha nem fantáziálgatás lenne, hanem valami más érdekes.
Én is csak olyanhoz, akit borzalmasan nagyon szeretek -kölcsönösen- akár több, mint 50 éven keresztül. :D (mint a Mamámék)
Hasonló a helyzet velemis.
Én érzem,hogy ott van valahol,de még nem ismerem és tudom,ha látnám egyből megismerném... :)Nem is a külsejét hanem az énjét azt akire mindig is vágytam :))
16/L
Én is hasonlót érzek. :)
A külsejét sose látom, csak a személyiségét, vagy fogalmazhatok úgyis, hogy a lelkét és pont ugyanúgy, mint Te, hogy olyan, mint akire a legbelsőm vágyik és felismerném.
Neked volt már olyan, hogy valaki hasonlított rá?
Néha talán egy-egy rezdülés hasonlíott de annyira nem,hogy fel is kapjam rá a fejem.. :)
Te már találkoztál hozzá hasonlóval??
Erre válaszolhatok privátban?
Csak mert lenne benne egy apró információ, amit publikusan nem írnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!