Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ezzel a pasival?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a pasival? Mikor írjak neki levelet?

Figyelt kérdés

Rövid leszek, tényleg. Tegnap is megpróbáltam megfogalmazni a kérdést, de kb. két oldalasra sikerült. Ha valami nem tiszta, kérdezzetek inkább és megpróbálok válaszolni.

Megismertem egy srácot az interneten. Ő írt nekem levelet egy oldalon, ahol már amúgy nincs is rajta. Kb. egy hétig beszélgettünk folyamatosan, rengeteget, olyan dolgokról, amiről még álmodni sem mertem volna. Olyannyira elcsavarta a fejemet, hogy a nevemen kívül kb. minden dolgot elmondtam neki magamról. Olyan is volt, hogy hajnali ötig fent voltunk, és dumáltunk úgy, hogy előre leszögezte, hogy nincs sok ideje, mert vizsgázik, és tanulnia kell. Utolsó komoly beszélgetésünk múlthét szerdán volt, amikor megegyeztünk, hogy mindenképp fogunk találkozni, mert ő is, meg én is nagyon akarok.

Azóta nem láttam MSN-en, pedig már offline is hagytam neki üzenetet, nem kapok rá választ... Nem akarok pasi után futni, de ezt a kettőnk között kialakult kapcsolatot egyértelműen nem lehet ennyivel letudni. Elhiggyem azt, hogy tanul, vagy tényleg lerázott valami miatt? Jó lenne, hogyha minél hamarabb megtudnám, mer' szenvedni sem szeretnék ezért sokat.

Facebookon írnék neki levelet, de az a kérdés, hogy mikor? Én tudom a nevét (amúgy ő is tudná az enyémet, de azt mondta, hogy igyekezett nem megjegyezni, mert neki nem olyan fontosak a hivatalos adatok, és előbb szeretne velem élőben találkozni.) és naponta nézem az adatlapját, szokott néha posztolgatni. Írjak neki június 22.-én a vizsgaidőszak végén, vagy inkább a hétvégén valamikor? És szerintetek mi legyen benne? Szomorú stílusú, nyálas legyen, mérges, vagy mi? Köszi a segítséget!

2012. jún. 8. 17:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Negyediknek: Most azért nem szeretnék, maximum vasárnap felé, amikor egyértelmű, hogy hétvégén sem volt fent, vagy egyszerűen letiltott.

Ötödiknek: jogos amit írsz, lányok és fiúk is kölcsönösen szeretik az elérhetetlen egyéneket, viszont mi van akkor... ha ez egy csapda, és direkt csinálja? Bár ez nem valószínű. =) Zaklatni nem fogom, ha írok neki levelet, és nem kapok rá választ egy hétig, eldöntöttem, kitörlöm a srácot a fenébe, és 1-2 idézeten kívül kitörlöm is a beszélgetéseinket is francba. Ha akar esetleg valamit, csak el fog tudni érni, de ha nincs mázlija, lehet hogy már magasról szarni fogok rá.

2012. jún. 8. 18:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja, és úgy indított, már az első levelében is, hogy nem szeret virtuálisan ismerkedni, valamint találkozni mindenképp akar velem, ha jóban leszünk. Akkor természetesen nem bíztam még benne, de pár napra rá már nagyon. Rájött, hogy nagyon érzékeny típus vagyok, ezért mondta, hogy félt egy kicsit magától, és ráadásul a kapcsolatot sem úgy gondolja feltétlenül, mint én, de... végül is azt kis kiszedte belőlem, hogy olyanokat mondjak, amiket ő szeretne hallani. Ráadásul kiderült hogy nem lakunk messze egymástól, ezért kb. úgy köszöntünk el, hogy maj' találkozunk. Több mint egy hete.
2012. jún. 8. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt: nem voltál így sem rövid, de legalább olvasható stílusban, szóval menthető.

Két dolog lehetséges: vagy tényleg elfoglalt és vizsgázik, vagy közben alakult neki valami más lánnyal, és ezért nem jelentkezik.

Egy dolgot tehetsz, jól látod, a viszgaidőszak végén írsz neki egy fb üzenetet, hogy szívesen találkoznál vele, mert már lementek a vizsgák és jobban ráér. Ne ereszd bő lére, légy semleges. Pont elég, hogy te írsz rá. Mérges hangvételű levelet írni egy kapcsolatban, főleg az elején, tökéletesen felesleges. Nem esküdött örök hűséget, nincs okod haragudni rá.

24/N

2012. jún. 8. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam pár csajjal. Kicsórtam a szexi képeiket, bugyisat is! Majd miután megkaptam mindig, amit akartam hagyam a fenébe, ha ő nem ír engem sem izgat, vagyok olyan jó pasi, hogy akárkit megkaphatok. ^^
2012. jún. 9. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!