Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy ilyen félős pasival?
Ha mondtad, hogy tali, és fél... semmit. Valószínű nem csak ettől az egy dologtól fél az életben, és akkor viszont problémás lehet a közös jövő.
Ismerd meg jobban, és ha csak ez a baja, akkor késöbb
még lehet valami. Az okát találd meg, hogy miért fél.
Első vagyok én nekem a lányoktól azért van félelmem mert még általánosba pár csaj szeretett hülye helyzetekbe hozni hülyét csinálni belőlem leégetni mások előtt és ezt még mindig nem tudtam magamba feldolgozni nem birok beszélgetni a lányokkal 2 mondatnál többet ha beszélek is velük akkor se merek a szemükbe nézni alsóbbrendűnek érzem magam náluk
lehet a kérdésedben szereplő fiúnak is hasonló okok miatt vannak félelmei a lányoktól
A világon semmit ne kezdj vele!
Vagy az anyja leszel, vagy pszichológusa, más választás nem nagyon van. Barátnője ugyanis azoknak szokott lenni, akik nem félnek a lányoktól, meg a velük való találkozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!