Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek egy ilyen félős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy ilyen félős pasival?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy bejövünk egymásnak, facebook-on jól el is beszélgetünk, de találkozni fél. Fél a lányoktól.... Mit csináljak vele? :/
2012. febr. 1. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
én is pont ugyan ilyen félős vagyok
2012. febr. 1. 14:06
 2/10 Macs1209 ***** válasza:

Ha mondtad, hogy tali, és fél... semmit. Valószínű nem csak ettől az egy dologtól fél az életben, és akkor viszont problémás lehet a közös jövő.

Ismerd meg jobban, és ha csak ez a baja, akkor késöbb

még lehet valami. Az okát találd meg, hogy miért fél.

2012. febr. 1. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
semmit, aki ilyen besz*ri arra hogy lehet számítani az életben? sehogy...
2012. febr. 1. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Hagyd a fenébe, és keress egy igazi férfit. Az ilyenekkel csak a baj van. Mi az, hogy még találkozni is fél? Ez nevetséges...
2012. febr. 1. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok én nekem a lányoktól azért van félelmem mert még általánosba pár csaj szeretett hülye helyzetekbe hozni hülyét csinálni belőlem leégetni mások előtt és ezt még mindig nem tudtam magamba feldolgozni nem birok beszélgetni a lányokkal 2 mondatnál többet ha beszélek is velük akkor se merek a szemükbe nézni alsóbbrendűnek érzem magam náluk

lehet a kérdésedben szereplő fiúnak is hasonló okok miatt vannak félelmei a lányoktól

2012. febr. 1. 14:11
 6/10 Tajparaszt ***** válasza:
0%
Felejtsd el, küldd el a pi..ába. Majd lesz olyan aki randira hív, nem neked kell könyörögnöd.
2012. febr. 1. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen pasival nem sok mindent lehet kezdeni, időpocséklás. Hány éves, h ilyen félős? Kb. 14 éves korig még normális dolog. De ha ennél idősebb már ciki.
2012. febr. 1. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

A világon semmit ne kezdj vele!

Vagy az anyja leszel, vagy pszichológusa, más választás nem nagyon van. Barátnője ugyanis azoknak szokott lenni, akik nem félnek a lányoktól, meg a velük való találkozástól.

2012. febr. 1. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
De azét adj neki még egy esélyt, és ha akkor sem megy el akk sz@rd le:/ de az is lehet hogy csak barát akar lenni és semmi több, nem?
2012. febr. 1. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező végül is hogy döntöttél?
2012. febr. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!