Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szurom ki mindig azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szurom ki mindig azokat a csajokat akiknek eszebe se juttna tobb mint baratsag?

Figyelt kérdés
lassan bele fulladok,vagy ki kosarazas vagy semmi :/
2012. jún. 8. 00:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, a helyesírás is lehet egy ok. De talán az is, hogy ajtóstól rontassz a házba. A nők szerencsére megfontoltabbak mint mi pasik, és sok figyelemre, türelemre van szükségük.

Volt egy lány, évekig kedveltem, ő akkor még nem tudta mit akar. Aztán elegem lett a várakozásból, és kerestem mást, aminek a következménye egy elrontott házasság lett. Tudod mit: várnom kellett volna, ma tudom, hogy bánja, és nagyon boldog lennék mellette. De elszúrtam, elhamarkodtam, pedig éveket vártam rá, de mégse eleget...

A másik meg, szerintem pl neten baromság ismerkedni...

2012. jún. 8. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg ki tanított neked nyelvtant Kérdező? Mert következetesen külön írsz olyan igekötőket, amiket egybe kellene írni az igével:D

Kérdésedre valószínűleg tényleg rossz helyen próbálkozol. Nem azt mondom, hogy számodra kevésbé dekoratívakkal kezdj ki, hanem változtass mondjuk helyszínt. Vagy dumát, letámadást nem nagyon szereti senki sem.

2012. jún. 8. 11:46
 13/14 A kérdező kommentje:
pedig nem vagyok olyan le tamados.ha valaki tetszik azzal hulyeskedek,kedves vagyok hozza,ha kell segitek neki.es nem neten ismerkedtem meg vele.de amugy setalgatni is szoktunk,de akkor is erzem hogy nem jonne ez sose osssze
2012. jún. 8. 12:51
 14/14 A kérdező kommentje:
es azt valaki el magyarazna nekem hogy a csajok miert buknak a helyes irasra?
2012. jún. 8. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!