Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szurom ki mindig azokat a csajokat akiknek eszebe se juttna tobb mint baratsag?
Igen, a helyesírás is lehet egy ok. De talán az is, hogy ajtóstól rontassz a házba. A nők szerencsére megfontoltabbak mint mi pasik, és sok figyelemre, türelemre van szükségük.
Volt egy lány, évekig kedveltem, ő akkor még nem tudta mit akar. Aztán elegem lett a várakozásból, és kerestem mást, aminek a következménye egy elrontott házasság lett. Tudod mit: várnom kellett volna, ma tudom, hogy bánja, és nagyon boldog lennék mellette. De elszúrtam, elhamarkodtam, pedig éveket vártam rá, de mégse eleget...
A másik meg, szerintem pl neten baromság ismerkedni...
Tényleg ki tanított neked nyelvtant Kérdező? Mert következetesen külön írsz olyan igekötőket, amiket egybe kellene írni az igével:D
Kérdésedre valószínűleg tényleg rossz helyen próbálkozol. Nem azt mondom, hogy számodra kevésbé dekoratívakkal kezdj ki, hanem változtass mondjuk helyszínt. Vagy dumát, letámadást nem nagyon szereti senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!