Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem írok, nem keresem, rájön, hogy igazából mit érez?
"Szakítottunk" a "barátság extrákkal" barátommal, ő mondta, hogy inkább maradjunk barátok, nem szerelmes. A kérdésem az lenne, hogy ha nem keresem, nem írok neki, magyarán lesz@rom rájönne, hogy mit veszített?
(régen szerelmes volt, meg akarta váltani a világot velem, elmondása szerint én voltam a nagy ő, akivel el tudná képzelni az életét. A szerelmet nem sikerült valóraváltani részemről, ezért maradtunk "barátság extrákkal" szituba.)
Most ha jól veszem le a szitut: a csávó szerelmes volt beléd. Neked bejön, de nem szereted viszont, ezért dugtok, de nem jártok. Ebből elege lett, és inkább meg sem dug többet.
Nem tudom.. ki is veszített? Szerintem Te. Ő majd talál olyan nőt, aki értékelni fogja. Remélem Te is találsz majd olyan férfit, akit értékelni tudsz, és ő is téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!