Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hogyan élhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogyan élhetnék boldogan a barátommal?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. A legjobb barátnője nem támogatja a kapcsolatunkat és nagyon rossz dolgokat csinált a kapcsolatunk elején. Például amikor kezdtünk összejönni odahozta a társaságunkba azt a lányt akinek a barátom előttem udvarolt, de ők azért nem jöttem össze mert a lány azt csinálta vele hogy volt barátja és egyszerre tartotta a két fiút a barátomat is meg az eredeti barátját is! UNDORÍTÓ! Ha a barátom meglátja ezt a lányt régi épp begyógyult sebek tépődnek fel rajta. A barátom legjobb barátnőjével szerettem volna jóba lenni meg is kérdeztem tőle hogy miért jobb neki az a lány aki bántotta a barátomat mint én. Azt válaszolta, hogy azért mert nekem semmi közöm hozzá, nekem csak annayi a dologom, hogy a barátomat boldoggá tegyem és így is kezet utána. Családi ebédekre hivatalos volt, úgy tett mintha nem léteznék. Most is úgy csinál... Egyszer elhívott kávézni de nem volt hajlandó megbeszélni a kettőnk közötti konfliktust magáról és hátrányos családi helyzetéről beszélt végig. Nagyon rossz hogy levegőnek néz és az is nagyon rosszul esik amit régen csinált még bocsánatot sem kért. A barátomat megkértem hogy ne beszéljüónk erről mert bánt a dolog valahogy töröljük el, de ő akartja tartani ezzel a lánnyal a kapcsolatot és még le is cseszett egyszer hogy ne mondjam meg kivel barátkozzon. Nem érti meg hogy nekem fáj ahogy viselkedik velem az állítólagos legjobb barátnője! A lány kiment Angliába dolgozni azóta, de a barátom újra és újra felhozza ezeket a történteket, hiába próbáltam megbeszélni a lánnyal a dolgokat nem tudtam. Nem tudom mit csináljak:( segítsetek a barátom 27 én 23 a barátom barátnője 25 éves

2012. jún. 6. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Jézusom! Figyelj, ülj le a barátoddal, hiszen már nem vagytok 5 évesek, és beszéljétek meg! A barátodnak páros lábbal kellene kirúgnia az állítólagos legjobb barátnőjét!

Te próbáltál intelligensen cselekedni, megbeszélni vele is és a "legjobb" barátnőjével is a dolgokat, de nem ment. Innentől kezdve ez már nem a te hibád.

Ja igen.. figyelj oda, mert ha együtt maradtok, idővel kibukik, hogy a "legjobb" barátnő fülig bele van zúgva a barátodba!

2012. jún. 6. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi segíthetne rajtad. Nem ismerem sem a lányt, sem a barátodat, így nem tudom megítélni, mi hatna rájuk.

Próbáld meg a párodat megkérni, hogy ő beszéljen a lánnyal, hátha neki elmondja mi is a problémája veled. Elvégre legjobb barátok, vagy mi. Ha viszont nem képes ennyit megtenni érted, nem hinném, hogy közös jövőn kellene gondolkoznod. Ebben az esetben keress olyat, aki megbecsül.

Remélem, hogy úgy alakulnak majd a dolgok, hogy neked a lehető legjobb legyen!

2012. jún. 6. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű. A csaj féltékeny. Azért kavar. A barátodat egyfajta "tartalékos" játékosnak tartja. Ha elhúzott Angliába, akkor foglalkozz a kapcsolatotokkal inkább, ne beszéljetek róla. Ha a kapcsolattal is valóban gond van, akkor meg kérdezz rá kerek perec, hogy most akkor "én vagy ő". Két dudás egy csárdában nem fér jól meg. Hidd el, még ha szakítás is lesz belőle jobban fogsz járni vele hosszú távon. Még ha rövid távon szívás is.
2012. jún. 6. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!