Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj van a barátommal vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van a barátommal vagy ez normális?

Figyelt kérdés
A barátomnak van egy barátja de lány és többet van vele mint velem.Mikor megkérdezem hogy ő vagy én tetszek neki akkor azt mondja szeret és őt nem.Csak barátság. De én úgy érzem nem mond igazat. És ha már nem mond igazat akkor az nem is igazi szerelem.Egyébként a lány is azt állítja hogy nem,de ezt nem mondani kell hanem tenni is.
2012. máj. 31. 12:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nincs igazam?
2012. máj. 31. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
rajtad áll, mennyire bízol meg benne. abban igazad van, hogy mivel veled jár, téged szeret, neked kéne az elsőnek lenned, utána a barátnője. szerintem beszélgess el vele
2012. máj. 31. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Bizz a csajban ne legyél féltékeny
2012. máj. 31. 12:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha téged igazán szeretne, kevesebb időt töltene a lánnyal - mivel neked ez egyértelműen rosszul esik.
2012. máj. 31. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért van többet vele? Volt olyan, hogy veled lehetett volna, de inkább vele volt? Úgy értem nagyon nem mindegy, hogy mondjuk csak 2-3 naponta van módotok találkozni, közben a szabadidejét ezzel a csaj haverral tölti, vagy találkozhatnátok gyakrabban, de neki nem igénye, közben pedig a csajjal lóg. Ezek nagyon lényeges részletek ahhoz, hogy véleményt tudjunk mondani. Az, hogy sokat lóg együtt egy lánnyal, még nem jelent semmit.
2012. máj. 31. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Nah az már baj, ha vele többet van meg többet foglalkozik vele, mint veled! De te még is csak a barátnője van, több figyelmet érdemelnél! De ez rajtad múlik, hogy mennyit engedsz neki és mennyit tűrsz ;)
2012. máj. 31. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Bizalom, bizalom. Ha meg akar csalni, bárhogy meg fog. Én speciel exszekkel szoktam találkozni, sose csaltam meg a páromat.
2012. máj. 31. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
nincs igazad
2012. máj. 31. 12:23
 9/12 A kérdező kommentje:

egy suliba járunk mindhárman és akkor is vele van általába

pedig a barátnőimről is lemondok mindig amikor őt nem engedik oda mindig utána megyek

2012. máj. 31. 12:26
 10/12 Dottorre ***** válasza:
Nagyon fiatal lehetsz, mit sem tudsz az emberi kapcsolatokról, és a barátod sem. Ez nem kritika, csak meglátás. Nem szabad féltékenykedni, az a legtöbb kapcsolatot megöli. És a saját szavaiddal élve, ha te nem hiszed el, amit mond, "akkor az nem is igazi szerelem".
2012. máj. 31. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!