Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Vörös hajú, zöld szemű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Vörös hajú, zöld szemű, alacsony lányok mennyire jönnek be nektek? Szexi a vörös haj?

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 17:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kell a szemed ddd:
2012. jún. 10. 00:03
 22/26 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon! Egy vörös alapból egyéniség.

A festett nem jön be. Semmilyen festett nem jön be. Azt szeretem, ha vállalja önmagát. Ezáltal egy természetes barna is lehet egyéniség!!! Sokkal több egy természetes barna, szőke,fekete, vörös , mint egy bármilyen festett...

2012. jún. 15. 10:08
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

Megnéztem a képeid is! Szóval ez nem, nem jön be. Mármint a hajad színe.

Ezzel a festéssel csak elrontod az összhatást. Mert amúgy helyes arcod van és a szemed is oké. De látszik a szemöldöködről és a bőrödről, hogy kizárt, hogy vörös legyen. Így nagyon műanyag a szín...

Milyen az eredeti hajszíned? Barna, sötét barna? Netán feketébe hajló? Ezek sokkal jobban állnának, szerintem maradj az eredetinél és tanuld meg viselni azt!

2012. jún. 15. 10:14
 24/26 A kérdező kommentje:

Szőkésbarna az eredeti hajszínem :)

Köszönöm a válaszokat.Ezeken a képeken nem jön át annyira a színe,de tény,hogy nem természetes,de nekem így tetszik,nem akarok tőle megválni egyelőre :)

2012. jún. 15. 12:10
 25/26 anonim ***** válasza:
72%

Ne is válj meg tőle mert megkereslek és lesz nemulass :D

Azon kevesek közé tartozol akiknek jól áll a festett vörös, a szemeddel és az arcoddal párosítva pedig nálam a 10/10-es nőt testesíted meg :D Ha esetleg nagyon nincs mit csinálnod, írhatnál egy privit :D

17/f

2012. júl. 22. 19:57
 26/26 dandi98 válasza:
imádom őket
2012. okt. 9. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!