Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vörös hajú, zöld szemű, alacsony lányok mennyire jönnek be nektek? Szexi a vörös haj?
Nagyon! Egy vörös alapból egyéniség.
A festett nem jön be. Semmilyen festett nem jön be. Azt szeretem, ha vállalja önmagát. Ezáltal egy természetes barna is lehet egyéniség!!! Sokkal több egy természetes barna, szőke,fekete, vörös , mint egy bármilyen festett...
Megnéztem a képeid is! Szóval ez nem, nem jön be. Mármint a hajad színe.
Ezzel a festéssel csak elrontod az összhatást. Mert amúgy helyes arcod van és a szemed is oké. De látszik a szemöldöködről és a bőrödről, hogy kizárt, hogy vörös legyen. Így nagyon műanyag a szín...
Milyen az eredeti hajszíned? Barna, sötét barna? Netán feketébe hajló? Ezek sokkal jobban állnának, szerintem maradj az eredetinél és tanuld meg viselni azt!
Szőkésbarna az eredeti hajszínem :)
Köszönöm a válaszokat.Ezeken a képeken nem jön át annyira a színe,de tény,hogy nem természetes,de nekem így tetszik,nem akarok tőle megválni egyelőre :)
Ne is válj meg tőle mert megkereslek és lesz nemulass :D
Azon kevesek közé tartozol akiknek jól áll a festett vörös, a szemeddel és az arcoddal párosítva pedig nálam a 10/10-es nőt testesíted meg :D Ha esetleg nagyon nincs mit csinálnod, írhatnál egy privit :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!