Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vörös hajú, zöld szemű, alacsony lányok mennyire jönnek be nektek? Szexi a vörös haj?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 17:06
11/26 anonim válasza:
A hajszíned tetszik. Az arcodat megnézném egy természetesebb pózban is, ez így nagyon fura. De az látszik, hogy csúnya nem vagy. :)
A szemed sajnos nem látszik jól, és kevesebb sminkkel is megnéznélek.
22/F
12/26 anonim válasza:
Őszinte leszek. Csak a természetes vörös haj tetszik nekem. Ne haragudj!
13/26 anonim válasza:
Egyáltalán nincsen sok smink rajta. A fekete kiemeli a szemeit, más festést nem látok, a vörös jól áll
14/26 A kérdező kommentje:
2012. jún. 6. 17:43
15/26 anonim válasza:
arcfüggő,szerintem ha egy lánynak olyan az arca ami nekem nagyon tetszik akkor akármilyen színű lehet a haja...
16/26 anonim válasza:
Ez a fajta vörös nekem nem tetszik
17/26 anonim válasza:
fúúú, a génjeid nagyon ott vannak :D Az alacsony lányok meg mindig kelendőbbek, nálam legalább is
F18
18/26 anonim válasza:
látam a képeidet hol is kezdjem a szemeid gyönyörüek látam már egy pár zöldszemü embert de a te szemeid egyediek és mégeszer mondom gyönyörüek a hajad meg csak ráadás, nagyon szépvagy vagy inkább szexi. am van barátod 18F
19/26 anonim válasza:
Nagyon szépek a szemeid. A hajszíned nem rossz, de vörösben láttam már jobbakat is (vagy az ennél is sötétebb, vagy pedig a világosabb, narancssárgásabb jön be jobban). Szép az arcod is, de még a második képen is picit furán fintorogsz. :) Látszik hogy csak a kép miatt van így "beállítva" az arcod, megnéznélek természetesebb helyzetben, vagy akár mosolygás közben is.
Amúgy ne aggódj, szép vagy, biztos sokaknak bejössz. ;)
20/26 anonim válasza:
te vagy a 2. képen?mindegy is,mert tetszik,azért mert amúgy is tetszik a csajszi.a magasság pedig teljesen lényegtelen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!