Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyen kelendőek az alacsony pasik hirtelen? Vagy csak én tapasztalom ezt?
Szerintem, ha alacsony a lány, akkor egyáltalán nem ritka... De olyat azért ritkán látni, hogy a lány magasabb :)
Te milyen magas vagy?
Sziasztok!
én egy 165cm-es srác vagyok és hmm nem vettem észre hogy kelendőbbek! Attól függ milyen testalkatú a srác mert az alacsonyak szeretik kicsit kiformázni a testüket és azért sztem az igen is kelendő mint egy alacsony vézna srác és elnézést kérek ha itt valaki ilyen.Ám az hogy Agresszívabbak az alacsonyak ez nem igaz csak álltalában a magasak lenézik az alacsonyt és még az útból se állnak félre és igenis sok alacsony kiáll magáért ahogy én is.Mai eset hogy felszállt egy pár a buszra a srác 175-180cm lehetett a lány 160.és a Srác Próbált félrelökni és lenézni és persze hogy nem hagytam magam.
Így kiállok az alacsonyakért:D Hajrá törpék:D:D:D
ma 20:35
Szia, tesó!
Én is 165cm magas vagyok és hát vézna, de semmi gáz, kondival javítok magamon folyamatosan, no problemo. :)
Amúgy azt én sem komálom, hogy a sok melák lenéz minket sokszor, bár szerencsére engem mindenhzol kedveltek, szóval a magasságom miatt nem fogtak ki csak ismeretlenek szóltak be időnként utcán, de azok IQ szintje olyan is volt, a bőrszínükről nem is beszélve. :D
Egyébként én már tőlem magasabb lányoknak is bejöttem, szóval nem olyan lehetetlen nekünk sem becsajozni. Én azért vagyok egyedül, mert jellemre nem találtam olyan lányt, akivel úgy érezném jól meglennénk, de idő kérdése és majd megtalálom. :)
Én szeretek alacsony lennyi, pár éve még zavart, de mára megszoktam és hát megvan az előnye is. :D
Amúgy meg hajrá törpék! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!