Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyen kelendőek az alacsony pasik hirtelen? Vagy csak én tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Ma jártam fent egy megyeszékhely méretű városban és azt tapasztaltam, hogy rengeteg hozzám hasonló alacsony srác járt kézen fogva a párjával, ráadásul nem is átlagos, hanem szép lányokkal járnak! Ez most csak véletlen, hogy ma ezt tapasztaltam vagy valóban egyre kelendőbbek az alacsony fiúk?2012. máj. 30. 20:26
11/15 anonim válasza:
Utolsó elötti vagyok az első törpe ám magasak is vékonyak az mégcsúfabb.pl exemmel 4 évig voltam együtt 164cm és elhagyott egy srácért 197cm és olyan vékony mint a had nemondjam mi de muja is:D és teljesen lenézett ott vagizott stb hogy ő milyen magas hát a ....:D igenis ki kell állni magunkért nekünk a legnehezebb.Tény van hátrány benne csajok álltal mert sajna jön egy 170es pasi taj paraszt de sok lánynak ez tetszik...mind1:D igazából tényleg a stílus a lényeg.:)és nem agresszívak az alacsonyak engem is kenni lehet:D
12/15 anonim válasza:
jó vicc, Mikor álmodtad ezt ,hogy az alacsony pasik kelendőbbel lettek ?/ Ébredj csak fel gyorsan. Én ezt magamon nem vettem észre. Amit írsz az egy hazugság, vagy azok az alacsony pasik pénzesek voltak. Akkor meg nem számít a magasság különbség. Amit te láttál az csak merő véletlenség volt...
13/15 A kérdező kommentje:
ma 20:51
Az a te bajod, hogy túl negatívan állsz hozzá a dolgokhoz. Légy pozitív és meglátod mennyire sok alacsony fiúnak van szép nője. :D
2012. máj. 31. 20:56
14/15 anonim válasza:
Nem kedves kérdező. Én csak reálisan állok az esélyeimhez, nem úgy, mint te. Az optimizmus lejárt lemez nálam, koppantam már elég sokszor miatta. Ha reálisan mérem fel az esélyeket akkor nem fogok koppanni. A te dolgod mit csinálsz, de a tények elől nem futhatsz el. A tények pedig azok, hogy ha 175 cm alatt vagy akkor minimálisak az esélyeid a nőknél.
15/15 A kérdező kommentje:
ma 21:43
Nem! Csak az olyan nőknl van kevesebb esélyünk, aki nem érdemel meg minket, mert túlságosan felszínes. Az ilyet meg nem érdemes sajnálni, örülj, hogy nem ilyen a barátnőd! :D
Hidd el van olyan lány, aki elfogad alacsonyként is és tud őszintén szeretni!
2012. máj. 31. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!