Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a párommal?

Figyelt kérdés

Megkèrdeztem töle,hogy mit csinálunk ma...erre felidegeskedett ès azt mondta,màr megint kezded? menjek el akkor,pakoljak össze,nem fogom idegesíteni.Na itt nem szóltam hozzà.Akàrmi van,ilyeneket mond.Felbosszant,mert nem csinàlunk semmit,nem megyünk sehova..sose kèrdezi meg mit szeretnék.Most meg alszik -.-...

Akkor utàna mondta:üritsd ki az elöszobàt-mintha valami kutya lennèk..

Hogy beszèljek vele?

2012. jún. 6. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mit csináltok a lakáson, amit ő végez és te napközben csinálsz még?
2012. jún. 7. 07:08
 12/19 A kérdező kommentje:
A lakást teljesen felújitjuk.Én még barkács boltba is elmennék vele :D
2012. jún. 7. 11:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Napközben kitakaritok,főzök,vásárolok,amit kell meg egyéb házi teendők.És segitek a páromnak is,amit tudok.
2012. jún. 7. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez fájhat neki. Takarítani valószínűleg nem kell egész nap. Vásárolni szintúgy. Főzés max 2 óra. A többi mivel telik?
2012. jún. 7. 13:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát pöszmötölök mindig valamivel...de néha unatkozok,ezért van menőkém..
2012. jún. 7. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy úgy érzi, ő fáradozik a közös lakáson, te meg csak pöszmötölsz?
2012. jún. 8. 07:05
 17/19 anonim ***** válasza:
a főzés, mosás, takarítás nem éppen pöszmötölés.. és ha újítják is a házat, bele kell h férjen a szórakozás is. különben ellaposodik a kapcsolat...
2012. jún. 8. 08:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Ahogy utolsó is írja,kell a szórakozás,de hiába mondom neki.

Elég,ha elmegyünk egy fagyira vagy valami,nekem ez bőven elég.

Tény,hogy valamelyik nap elvitt fagyizni :) Jól is esett.

2012. jún. 8. 13:02
 19/19 anonim ***** válasza:
na latod, haladtok :D esetleg sétáljatok esténként, kellemes a levegő :D de amúgy külön is szervezhetsz programokat, ha ő nem akar menni..
2012. jún. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!