Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív meglepetés, illetve apró ajándék ötletek, rejtett üzenetek barátnőnek, szerelmemnek?
Előbb annyit árulj el,hogy már együtt vagytok,vagy még nem?
Meg azt,hogy miért kell? Szülinap,évforduló,névnap? Vagy csak úgy?
Értem,szóval ha jól értem,összejövőben vagytok,és már csak egy kicsi hiányzik.;)
Nem para!
A leghatékonyabb szerintem,az adok is meg nem is taktika.
Vagyis,elhintesz neki valamit,valami apróságot,még csak konkrétnak sem kell lennie. Pl: (írsz neki hogy) Van egy meglepetésem a számodra!...csak ennyit.
Aztán ő elkezd ezen gondolkozni,hogy na vajon mi lehet az,ezzel már fél siker,mert felkeltetted az érdeklődését.
Egy darabig nem csinálsz semmit,csak vársz,h lép e valamit,ha nem,akkor ilyen kis morzsákat szórsz neki,h ha kíváncsi a meglepetésre,jöjjön ide ebben és abban az időben. Aztán ha már ott vagytok,elviszed sétálni valami szép helyre. Nem kell semmi eytra,lehet egy park is. A lényeg,h kettesben legyetek. Aztán ha esetleg nem vágja le egyből,és megkérdezi,mond bátran,h ez a meglepetés,hogy itt lehetünk ketten...Aztán innentől rátok van bízva,hogy hogy folytatjátok.
Hidd el nekem,a lányok néha sokkal jobban örülnek az egyszerű dolgoknak,mint a drága cscsebecséknek,nagy utazásoknak. Mert itt nem érzik,h meg akarnád venni őket,de mégis együtt lehettek,és jól érzitek magatokat.
Ja és a legfontosabb,a határozottság, a lényeg,h azt sugalld,h te már mindent tudsz, és sose engedj neki,hiába kér. Te irányítsd az eseményeket.;)
-Ha edesszaju, tegyel kis csokikat a zsebeibe.
-Ha van alvomacija, fujj ra a parfümödböl. Vagy a kisparnajara. Elalvaskor nagyon jo.
-En anno kaptam a baratomtol 2 pici plüss hötömagnest.(cica, maci)Ölelkeztek.
Ha van rá lehetőséged, tehetsz a táskájába valami kis apróságot pl egy kis piros papírral meg valami aranyos üzenettel egy kis db csoki / bonbob vmi.. :) De ne az legyen h túrkáltál a holmijában csak így dobd bele valahogy, h később találja meg. :) Zsebébe is teheted, ha az egyszerűbb, tényleg az a lényeg, h találja meg, majd. :)
20L
Ha együtt éltek, kiváltképp könnyű a dolog.
Főzd meg neki reggel a kávét/teát, és írj mellé egy kedves üzenetet
Csempéssz a szobájába egy csokor virágot (akár saját magad által szedettet, ha nem akarsz költeni rá)
...
Én a legjobban az olyan dolgoknak szoktam örülni, amik azt jelentik, hogy a szerelmem napközben is gondolt rám, pl egy SMS vagy egy cukorka, amit félretett nekem a munkahelyén, vagy ha útközben vesz egy kis adag szárított gyümölcsöt, mert tudja, h imádom...
A lehetőségek határtalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!