Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek? Nagyon tanácstal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Nagyon tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Meghívott a párom nyaralni, 2 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk. Viszont a szüleim nem nagyon akarnak elengedni...Pontosabban anya azt mondta mehetek, de apukámnak még csak elő sem mertem hozni egyelőre a kérdést...pedig hamarosan tisztázni kellene...A párom nagyon szeretne menni, én is szeretnék, de annyira félek a következményeitől a dolognak...Apukám vagy azt mondja, hogy nem érdekli, menjek, vagy pedig oltári haragra gerjed és évekig ezt fogom hallgatni / volt már rá példa, azért mondom/...Szóval Ti mit tennétek? Egyszerűen nem bírok mindenkinek megfeleni...Előre is köszi a segítséget!
2009. júl. 2. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen nálam is volt rá példa, hogy nekem kellett elkérnem a leányzót. Meg is kaptam érte, hogy mit képzelek de aztán csak-csak élveztük azt az 1 hetet a balcsin:)
2009. júl. 2. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Foglaljuk össze:

21 éves vagy.

"Apukámmal nem élek együtt, még a párommal sem" - ergo anyukáddal élsz egy fedél alatt, és az ősök elváltak?

Tehát azért fontos apukád beleegyezése, mert félted a jó viszonyt vele? Ez elég fontos kérdés, mert amúgy a többi feltétel szerint nincs szükséged a beleegyezésére, hacsak nem hagytunk ki valamit. Kihagytam valamit? (Pl. szeretnél kapni apukádtól anyagi hozzájárulást a nyaralás költségeihez?)

Egy ilyen helyzetben szerintem elég, ha tájékoztatod Őt. Ezzel megtiszteled annyira, amennyire kell, egyben azt is jelzed, hogy nagylány vagy már, el tudod dönteni egyedül ezt a kérdést. (Mert ugye így van?) ;o)

A tisztelet nagyon fontos a szülőkkel szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenben egyet kell érteni Velük, meg kell felelni Nekik, úgy kell élni, ahogyan Ők mondják. Mármint 21 évesen ez a helyzet. Korábban persze más. :oD

2009. júl. 2. 12:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen anyával élek együtt, de apa szinte mindenbe beleszól...

Általában csak cseszeget és azzal érvel, hogy ő "szülő" akar lenni, és az nm azt jelenti h támogat:D Szóval nekem is nagyon hiteltelen ahogy előadja, de én szeretnék jóban lenni vele viszont ő ezt nm hagyja...ő sosem visz sehová...Szerintem csak féltékeny, hogy a párom családja kedvel, mert apa mindig azzal jön, hogy nekem nincsenek barátim, senki sem bír elviselni stb...peig nem így van, csk ő egyáltalán nm ismer, 15éve külön élünk...

2009. júl. 2. 12:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen ez hogy lehet még kérdés?
2009. júl. 2. 12:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
VÁÁÁÁÁÁÁRJ az a megoldás hogy dobd fel h jó kedve legyen csinálj házimunkát segits a szüleidnek legyél aranyos és mond apudnak h te korainak tartod a szexet és utána 1 nappal kérdezd meg :D bevállik
2009. júl. 2. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
21 akkor te mit aggódsz hát felnőtt vagy azt csinálsz amit akarsz öcsém...
2009. júl. 2. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, meg kell adni a tiszteletet az apádnak és közölni vele, hogy el óhajtasz utazni a pároddal. ha apád nagyon konzervatív, az még jobb, ha a pasid személyesen felkeresi és úgy "kér el" téged. mindezt persze csak a formaság kedvéért. ha közli, hogy nem mehetsz, akor te meg közöld vele, hogy de igenis elmész, mivel nem a nős olajmágnás szeretőddel készülsz megszökni Dubai-ba, hanem komoly párkapcsolatod van és nem mellesleg felnőtt ember vagy.
2009. júl. 2. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elég fura lehet az apád. Ez esetben azt tanácsolom, 21 éves fejjel, főleg, hogy pénzt se kérsz tőle az útra, ne "kérdezkedj", hanem tájékoztasd. "Ekkor indulunk, itt fogunk megszállni, ekkor jövünk haza, fel foglak hívni, küldök képeslapot." Nehogy miatta ne menj el!
2009. júl. 2. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Szard le apukádat. Nem vele kell majd leélned az életedet.
2009. júl. 2. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Jézusom!

21 évesen miért kell egyáltalán engedélyt kérned?Ez tökre szánalmas!

Amikor az első komikat olvastam,azt hittem hogy 14-17 éves lehetsz,de amikor megláttam,hogy 21 éves vagy,hát elkezdtem röhögni!

Hát nőj már fel!

Légy önálló!

Üdv!

2009. júl. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!