Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek? Nagyon tanácstal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Nagyon tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Meghívott a párom nyaralni, 2 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk. Viszont a szüleim nem nagyon akarnak elengedni...Pontosabban anya azt mondta mehetek, de apukámnak még csak elő sem mertem hozni egyelőre a kérdést...pedig hamarosan tisztázni kellene...A párom nagyon szeretne menni, én is szeretnék, de annyira félek a következményeitől a dolognak...Apukám vagy azt mondja, hogy nem érdekli, menjek, vagy pedig oltári haragra gerjed és évekig ezt fogom hallgatni / volt már rá példa, azért mondom/...Szóval Ti mit tennétek? Egyszerűen nem bírok mindenkinek megfeleni...Előre is köszi a segítséget!
2009. júl. 2. 12:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2009. júl. 2. 12:06
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Megszöknék! :P

Nah jó komolyra fordítva a szót: szerintem mindenképp kérdezd meg apukádat!Hisz ha elenged akkor csak feleslegesen aggódsz!Ha meg nem enged tegyél meg mindent és kérd meg anyukádat is hogy beszélje rá ;) Kis idő után úgyis megenyhül a szíve ;)

2009. júl. 2. 12:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég fontos az az általam is ismeretlen változó, hogy hány éves vagy. :o)

Amúgy, ha jóba vagy anyukáddal, Ő is besegíthet apukádnál.

Egyáltalán honnan vagy benne ilyen biztos, hogy így reagálna? Az tuti, hogy ha együtt éltek (ez derült ki), akkor még nem hagyhatod ki apudat egyszerűen. Valahogy csak a tudomására kell hozni. Ha elég taktikus vagy és anyukád is segít (ha már egyszer Ő beleegyezett), akkor menni fog az. Szerintem. :o)

2009. júl. 2. 12:13
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Vagy mondd azt apudnak hogy az egyik barinőddel mész :S

S.O.S. helyzetben..

2009. júl. 2. 12:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni a korod
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Az előző hozzászólónak igaza van. Minél hamarabb megkédezed apukádat is, annál hamarabb túl vagy rajta, és lehet, hogy fölöslegesen aggódsz.

Amúgy meg ha 2 éve együtt vagytok, és jó a kapcsolatotok, akkor azt apukád is láthatja, hogy minden ok.

Persze természetes, hogy egy apa félti a lányát, pláne, ha nincs "szem előtt", de ha biztosítod róla, hogy naponta 1-szer felhívod, v. jelzel a szüleidnek, hogy minden oké, akkor nem nagyon lesz szerintem ellenvetése.

7/20 A kérdező kommentje:
21 leszek hónapokon belül :)
2009. júl. 2. 12:22
 8/20 A kérdező kommentje:
Apukámmal nem élek együtt, még a párommal sem. Apukám nm kedveli a páromat, ezt nem tudom, hogy miért. Nincs vele semmi oan gond amire harapnak az apukák. Apa sosem hív nyaralni...
2009. júl. 2. 12:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg őszintén apukádat, miért zavarná annyira, ha elmennél, hiszen nagyon jó lehetőség ez számodra, és már amúgy is 2 éve jártok, tehát gondolom, a nyaraláson nem történne semmi új, ami itthon nem. MOndd el neki, amit nekünk, hogy nagyon szereted őt (mármint apukádról van szó most), és szeretnél neki megfelelni, de úgy érzed, nem tudsz, mert nem válaszol őszintén, és nem tudjátok rendesen megbeszélni, mi zavarja pontosan.

A férfiaknak a szocializációjuk miatt nehezebb az érzelmeikről beszélni, pl. hogy félt téged, nem tudja feldolgozni, hogy már nem vagy kislány, stb. stb. ezért csinálja azt hogy vagy azt modnja nem érdekli, vagy kiabál. Persze ezzel NE szembesítsd, mert még mérgesebb lesz - csak Te tudjad...

Nem lenne hülyeség, ha a párod "kérne el" apukádtól. Elmenne hozzátok, vinne sört, vagy amit apukád szeret, és megbeszélné vele négyszemközt. Nekem se szimpatikus ez az ódivatúság, de a cél érdekében lehet, hogy bevetném. :)

2009. júl. 2. 12:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Minta magunkat látnám. Minden nyáron kérdéses, hogy jöhet e a barátnőm avagy sem.. Amúgy nem tűnik annyira vészesnek a helyzet szerintem sem. Minél előbb kérdezed meg apukádat, annál jobban jársz. Ha nemleges választ is kapsz, lesz ideje anyudnak ügyeskedni ill. apudnak enyhülni:)
2009. júl. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!