Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti szűzeknek csak az öngyilkosság marad?
Egy internetes oldalon olvastam, hogy aki 20 éves kor felett szűz az valószínűleg mentális bajokkal rendelekezik, vagy valami nincs rendben nála stb.
Így akkor nekem már esélyem sincs párkapcsolatra ha az emberek így gondolnak az ilyen emberekre mint én.
a pisztoly árából már egy elég fullos prostit kapsz. inkább annak add a pénzt, és fegyverre sem lesz szükséged.
nem értem az ilyen embereket. egy karnyújtásnyira van a megoldás, helyette meg csak sajnáltatják magukat meg picsognak.
igen, mentális bajokkal rendelkezel, mert azon agyalsz, h hogyan öld meg magad... a szüzesség testi baj, de orvosolható :P
Szia!
Az általad feltett kérdésre szeretnék egy-két tanácsot adni. Először is, szerintem baromság ez az egész, hogy aki 20 éves kora felett szűz az mentális bajokkal rendelkezik stb. Nem lehet csak így leáltalánosítani a dolgokat. Valaki azért szűz 20 éves kora felett mert más dolgok is közrejátszhatnak pl.: sokat tanul, nincsenek barátai, nem jár sehova, nincsenek kapcsolatai stb. De ezek nem feltétlenül abból adódnak, hogy mentális problémákkal küszködik az illető, hanem azért mert szimplán fél, nem mer kezdeményezni, nincs önbizalma stb. de ez nem mentális probléma. Én 21 éves vagyok és soha nem volt még barátnőm és még mindig szűz vagyok, és nem azért mert "dilis" vagyok, hanem mert nem építettem ki a baráti és más kapcsolataimat, a tanulásba fektettem be minden energiámat és időmet. Persze nekem is rossz ez így, de a lényeg, hogy megpróbálok rajta változtatni, mert belátom hogy hol rontottam el és hogy hogyan lehetne rajta változtatni.
Neked is ezt kéne tenned szerintem. Le kéne üljél és átgondolni, hogy hol rontottad el az egészet. Szerintem a legjobb megoldás a problémádra az, ha elmész ide-oda szórakozni, bulizni, ismerkedni (és nem feltétlenül csak csajozni, hanem lehet akár barátkozni is, mert ezen keresztül az is összejöhet, szóval barátszerzésként is eljárhatsz szórakozni és azon keresztül akár lehet barátnőd is). Vagy iratkozz be tanfolyamokra, hobbidnak, érdeklődési körödnek megfelelő egyesületekbe, civil szervezetekbe, klubokba stb. ahol sok olyan emberrel találkozhatsz és ismerkedhetsz, akik hasonlóak hozzád. Vagy megpróbálhatnád akár a volt osztálytársakkal, barátokkal, ismerősökkel felvenni a kapcsolatot (akár neten, telefonon, élőben stb.) és megbeszélni talikat valahol. Ha pedig vannak barátaid, akkor még előnyösebb helyzetben vagy, mert van akitől tanácsot kérjél, eljárjál vele bulizni és ismerkedni lányokkal. Mindig az a lényeg, hogy lazán kell venni a dolgokat és úgy állni hozzájuk, hogy majd lesz jobb is. A csajozás csak lazán megy és ha minél többet görcsölsz rajta, akkor még nehezebben jön össze a dolog. Mindig minden akkor következik be, amikor a legkevésbé sem számítasz rá.
A csajozást illetően szerintem felkereshetnél olyan közösségeket (interneten is után lehet ezeknek nézni) amik kifejezetten ilyen problémákra szakosodnak. De vigyázz mert nagyon sok van közöttük, amelyek akár méregdrága árakon is felszámíthatják a szolgáltatásaikat, miközben a módszereik semmit sem érnek. Tehát nagyon sok embert megvezethetnek és manipulálhatnak. Szóval járj utána alaposan ezeknek a dolgoknak, mielőtt belevágsz, nehogy bajba kerüljél és kiszúrjanak veled.
Függetlenül attól, hogy van mentális problémád vagy nincs (nem feltételezem rólad persze, hisz nem ismerlek) mindenképp keres fel egy pszichológust, mert az nemcsak a mentális problémákat kezeli, hanem az önbizalomhiányon, a félénkségen stb. is tud segíteni, mert lehet, hogy ilyen problémákkal küszködsz és lehet hogy ő tud ebben segíteni.
De ami a leges legfontosabb: MEG SE PRÓBÁLJ ÖNGYILKOSNAK LENNI. Az életnek számtalan szép oldala van, és nincs értelme eldobni. Értékeld amid van és akkor mindent szebbnek látsz, akkor is ha problémáid vannak. Én is nagyon sokszor értékelem azokat a jó dolgokat amiket az élettől kaptam és nálam mindig beválik. Szóval csak semmi öngyilkosság, hanem értékeld amid van és MINDIG CSAK BIZAKODJÁL, REMÉNYKEDJÉL abban hogy az életed lehet még jobb is. KÜZDJÉL A JÖVŐDÉRT, TEGYÉL ÉRTE ÉS SOSE AD FEL. NE VÁRD MEG HOGY A SÜLT GALAMB A SZÁDBA REPÜLJÖN, TEGYÉL A DOLGOK VÁLTOZTATÁSÁÉRT, REMÉNYKEDJ ÉS SOSE AD FEL.
Fogad meg a tanácsaimat, mert hidd el hogy hasznosak.
Remélem tudtam neked segíteni.
Szia
Ákos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!