Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti szűzeknek csak az öngyilkosság marad?
Egy internetes oldalon olvastam, hogy aki 20 éves kor felett szűz az valószínűleg mentális bajokkal rendelekezik, vagy valami nincs rendben nála stb.
Így akkor nekem már esélyem sincs párkapcsolatra ha az emberek így gondolnak az ilyen emberekre mint én.
Biztosra akarok menni.
Azért kéne a pisztoly.
21 vagyok és szűz, és az egyetlen mentális problémám, hogy nem szeretem a tömeget és nem piálok, nem bulizom, nem akarok minden csajt megdugni. Ezt a korosztályom mentális zavarként fogja fel, de nem fogom megölni magam miattuk. :D
Nincs a homlokodra írva, hogy szűz vagy. Ez a te magánügyed. Ha megismerkedsz valakivel akivel jól alakulnak a dolgok, és odáig eljuttok, hogy ezt elmondhatod neki, akkor ha kedvel nem fog emiatt lenézni.
Ne görcsölj ezen!
Naa jóó. Nem tudom ez melyik oldal ahol ezt olvastad, de igazából nem is érdekel.
Én 20 év fölött vagyok szűz, de van munkám (igaz nem egy nagy szám), és éldegélek, hirtelen nem tudom hova akartam kilukadni..ja igen, szóval a mentális dolog, nem hiszem hogy összefüggésben lenne ezzel, simán élhetsz normálisan szűzen is, habár az tény hogy elég kellemetlen.
Még meg is fontolnám, de az öcsém 20-21 évesen vesztette el a szüzességet, és teljesen normális, már amennyire normális lehet valaki.
Egyébként valamennyire azért mellé állok abban az értelemben, hogy az közel sem egészséges ha valaki 20 éven át csak van, és semmi úgymond pozitív visszajelzés a lányoktól, fiúktól. Persze ez megint nem konkrétan szűz dolog, lehet valaki szűz úgy hogy vannak normális barátai, csajozik/pasizik, csaakk épp nem jön össze.
Teljesen más a kettő, szóval öcsémnek például mindig ott volt azért a levegőben legalább valami remény féleség. De ha az sincs na úgy már baj van. És ha emellett még magadra is maradsz akkor meg duplán.
1)Budapesti vagyok, nem debreceni.
2)Pisztolyt azt nem lehet csak úgy venni, hogy bemész a boltba.
nem lógattad be még senkinek és ezen nyafogsz...kérlek egy INTERNETES oldalon olvasod el ezt a marhaságot és hagyod hogy valaki a korod alapján megállapítsa hogy nem vagy normális anélkül hogy látott,hallott volna téged....
"az emberek így gondolnak az ilyen emberekre mint én"-mert egy 'k*rva okos' ember leírta a neten attól még mindenkinek más véleménye lesz rólad....mert ha én azt mondom hogy zöld te rávágod hogy kék ez ilyen egyszerű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!