Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok "csajozni"? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Senki sem érti miért nincs barátnőm, hisz olyan "helyes" vagyok... Én sem...Talán túl félénk, határozatlan vagyok vagyok... Ezen hogyan tudnék változtatniá? Valaki mondana jó ötleteket, hogy kell "csajozni"?2012. jún. 5. 20:53
1/9 anonim válasza:
Ha van olyan lány aki tetszik és szeretnél vele járni akkor sokat beszélj vele, mosolyogj, legyél őszinte és mindig hallgasd meg. Ne legyél nagyképű. Ehhez nem bátorság kell, hanem kedvesség, És ne csajozni akarj, mert nem ruhadarabok vagyunk akiket folyton cserélgetni kell. Keresd meg az a lányt aki szeret téged és te is őt. A külső is számít de a belső fontosabb. :)
4/9 anonim válasza:
Tényleg: kik mondják, hogy helyes vagy?
- Józsi bácsi, a postás
- a macskád
- a vak kislány a játszótérről
Ők nem számítanak.
5/9 anonim válasza:
sztem ha fiúk mondják, azt se kell leszarni, de ha lányok mondják, akkor ott az alkalom
6/9 anonim válasza:
Nekem még mást is mondtak csajok pl:szexi,helyes,aranyos.(mindnek volt barátja)
Aztán elegem lett és elmentem prostihoz.
Ezt javaslom neked is.
7/9 A kérdező kommentje:
prostihoz biztos nem megyek-.-", amúgy meg lányok többnyire, Józsibácsival meg kislánnyal játszótéren nem szoktam beszélgetni...
2012. jún. 24. 21:55
8/9 anonim válasza:
Akkor amikor egy lány ilyet mond és neked is tetszik, kezdj el te is bókolni neki, meg figyelj rá, szemezz vele.
9/9 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, a lényeg h beszélgess többet emberekkel és akkor sokkal nyitottabb lesz, csak abba nincs igaza h nem kell bátorság, de igen kell, és elmondom van kb 3 mp ed h oda menj azok után h rád nézett:), a lényeg h szólíts le ha van lehetőséged ismeretlen embereket, megkérdezed h mikor jön a busz vagy akármi, emlékszem amikor én is még féltem de egyszer mentem a buszhoz és ott volt egy 25 körüli nő igen jól nézett ki, én meg elhatároztam magam és gyorsan oda is mentem h mikor jön a busz, aztán meg egymás mellé ültünk le és jót dumáltunk:DD de az a fontos h mindenről legyen véleményed:D sok sikert menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!