Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt észrevettétek, hogy a legtöbb fiu nem is tud csajozni, csak tetszenek a lányoknak és ennyivel meg is van oldva a dolog?
Kikérem magamnak!
Én mindegyik csajért megdolgoztam, akivel összejöttem!
Kivéve azokat akiket egy buli alkalmával... ismertem meg. :)
Nos, akivel összejöttem, azért megdolgoztam, egyrészt mert megdolgoztatott, másrészt mert így tartottam kihívásnak. Ergó nem vettem észre, hogy csak szimplán azért legyen a barátnőm mert kinézek valahogy.
Első voltam... ;)
(a bulis csajokat meg nem számolom, ott volt jó volt kész.)
Hát igen van ebben valami:)
Haverom nagyon jóképű gyerek aztán kb soha semmit nem csinál mégis tele van nőkkel.
Ha állandóan szövegel akkor olyan igazi macsó, ha kussol akkor megint olyan aranyos, mert nem beszél fölöslegesen szal teljesen mindegy mit csinál, ő mindig jó:D
De nehogy azt hidd, h csak akkor lehet csajozni, de tény, h egyszerűbb.
Igazad van kérdező. Én még buliban, részegen is csak csúnya kövér lányoknak kellettem eddig. :/
A vicc, hogy neten meg egy csomó lány írja, hogy helyes vagyok, szerintem csak kamuznak, mert ha tényleg olyan helyes lennék, akkor nem csak a csúnya kövérek másznának rám bulin. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!