Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt észrevettétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt észrevettétek, hogy a legtöbb fiu nem is tud csajozni, csak tetszenek a lányoknak és ennyivel meg is van oldva a dolog?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 17:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak!

Én mindegyik csajért megdolgoztam, akivel összejöttem!

Kivéve azokat akiket egy buli alkalmával... ismertem meg. :)

2012. jún. 3. 17:12
 2/20 anonim ***** válasza:
igen és? ami a kérdés?
2012. jún. 3. 17:14
 3/20 A kérdező kommentje:
na látod....ott rádmásztak, mert kivánták a tested. Én is buliban csajozom, aztán még ott is meg kell dolgoznom. De nem is nagoay lesz belöle semmi.
2012. jún. 3. 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:

Nos, akivel összejöttem, azért megdolgoztam, egyrészt mert megdolgoztatott, másrészt mert így tartottam kihívásnak. Ergó nem vettem észre, hogy csak szimplán azért legyen a barátnőm mert kinézek valahogy.

Első voltam... ;)

(a bulis csajokat meg nem számolom, ott volt jó volt kész.)

2012. jún. 3. 17:19
 5/20 A kérdező kommentje:
nekem spec a bulis nökért kb annyira kel megdolgozni, mint neked a barátnökért. Ergo a barátnözéssel kapcs. köszönöviszonyba se vagyok.
2012. jún. 3. 17:23
 6/20 anonim ***** válasza:

Hát igen van ebben valami:)

Haverom nagyon jóképű gyerek aztán kb soha semmit nem csinál mégis tele van nőkkel.

Ha állandóan szövegel akkor olyan igazi macsó, ha kussol akkor megint olyan aranyos, mert nem beszél fölöslegesen szal teljesen mindegy mit csinál, ő mindig jó:D

De nehogy azt hidd, h csak akkor lehet csajozni, de tény, h egyszerűbb.

2012. jún. 3. 17:46
 7/20 A kérdező kommentje:
én probáltam csajozni, elég durván, ilyen heti 3 buli, megannyi nővel smároltam, kavartam, akár percek után, és hát nem nagyon haladt ez a projekt semerre, mert nem lett sexkapcsolatom, meg semmim kb.
2012. jún. 3. 17:48
 8/20 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező. Én még buliban, részegen is csak csúnya kövér lányoknak kellettem eddig. :/

A vicc, hogy neten meg egy csomó lány írja, hogy helyes vagyok, szerintem csak kamuznak, mert ha tényleg olyan helyes lennék, akkor nem csak a csúnya kövérek másznának rám bulin. :/

2012. jún. 3. 17:50
 9/20 A kérdező kommentje:
jaaaj, a csuny kövér lányokkal mindenkinek meggyülik a baja. Nekem konkrétan mára már nem is léteznek. Odamész megfogod a kezét beleteszed a nadrágodba, vagyis tennéd, mert ez a dolog annyira megijeszti öket, hogy sikitva menekülnek. A kövér csunya lányok az önbizalomhiányra gerjednek valamiért, szal a legkisebb határozott lépésedtöl menekülni fognak.
2012. jún. 3. 17:59
 10/20 anonim ***** válasza:
buliban aztán marhára lehet ismerkedni, max plázapi*sáaak akik a pénzedre hajtanak, főleg ha pár perc tánc után már a szádon is vannak.
2012. jún. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!