Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt észrevettétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt észrevettétek, hogy a legtöbb fiu nem is tud csajozni, csak tetszenek a lányoknak és ennyivel meg is van oldva a dolog?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 17:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
volt már pár perc után a számon, félénk szemüveges lány, 33 éves nagymellű milf, 17 éves partipicha, 20 éves vikinglány, aki tölem magasabb volt.
2012. jún. 3. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:
erről beszéltem. Bár én erre nem lennék ennyire büszke!
2012. jún. 3. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Tudod, nem mindenki olyan hogy csak úgy ágyba kar vinni akárkit akit helyesnek gondol, tudom, vannak akik fél kezüket oda adnák egy modell alkatú nőért, míg másokat teljesen hidegen hagyja, ha egy ilyen nő rámosolyog meg köszön neki, vagy nézi, egyszerűen attól hogy valaki alapjában a női nemhez vonzódik, az még a legkevésbé sem azt jelenti, hogy ne legyen meg az az igénye hogy ő szerelmes szeretne lenni, mert hiszen ha magamból indulok ki, egy nő, oké szép de abban én sem hiszek, hogy attól szerelmes lennék belé merthogy elmondaná az élettörténetét, meg hogy jól főzne, normálisan el lehetne vele beszélgetni, vagy akármit, mert a szerelem egyszerűen egy más kategória!
2012. jún. 3. 19:15
 14/20 A kérdező kommentje:
ááá ne is, majd csak ugy mindenkinek az ölébe hullik egy tüzrölpattant nöcske.
2012. jún. 3. 19:15
 15/20 A kérdező kommentje:

rohadtul nem más kategoria.

a nők jellemzöen azok akik mágikusan állnak a szerelemhez, pedig valojában nagoyn is kézzelfogható dolgok miatt szerelmesek a férfiba.

pl: néger fickó = nagy pénisz. a lány mégis megmagyarázza, hogy nem ez mozgatta meg a tudatalattiját.

azt hiszem ez egy jo példa volt.

2012. jún. 3. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
ha azt jelenti a csajozás, h megfogja a fenekemet és azt búgja a fülembe, h "jól nézel ki bébe", akkor inkább átpártolnék a "Pasik, akik nem tudnak csajozni, csak tetszenek a lányoknak"-klubhoz.
2012. jún. 5. 19:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Most már nem is értem mi a kérdés. eddig azt hittem te sírsz hogy nincs nő, kiderül hogy már 5 üresfejű p*csát meghúztál. Akkor meg mi a probléma? mit foglalkozol a többiekkel? Örülj hogy neked jut, és a kisujjadat se mozdítod értük azt kész!
2012. jún. 6. 08:33
 18/20 A kérdező kommentje:

milyen 5öt?

állandoan küszködöm és semmi eredményem nincs!

2012. jún. 6. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:

srácok akik viszont csajoznak: Ti hogy teszitek? van egy haverom, eszméletlen jóképű így női szemmel, komolyan, aranyos, okos, művelt, kissé félénk és egyszerűen nem talál csajt és nem is tud csajozni. volt már neki, de akkor is a csaj nyomult.

én pedig azért nem mozdulok rá, mert nem olyan a kapcsolatunk és nekem amúgy is más tetszik.

köszi, előre is. 25N

a srác pedig 23F

2012. jún. 12. 21:47
 20/20 A kérdező kommentje:
hát bár nem féltem a gyereket, mert elöbb utobb felszedi magának egy csaj, de én örülök, hogy szop ezzel :D
2012. jún. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!