Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes dolog, hogy ez fáj?
Én nem tudom átérezni milyen ha valakivel együtt vagy ilyen sokáig,ráadásul minden embernél változó érzelmek
jelentkeznek.
Én csak azt tudom mondani hogy nekem sokáig alakulgatott egy távkapcsolat,beleszerettem a lányba,majd miután hanyatlott a kapcsolat lezártam vele,ezután több mint fél évbe telt még helyre álltam érzelmileg.Ha jött volna új esély hamarabb ment volna nekem a felejtés,valószínű a volt párod is könnyebben veszi miután már talált magának társat,te neked is jót tenne ha nem ezt erősítenéd hanem valaki olyannak adnád a szereteted akinek érdemes.Gyorsabban múlik a fájdalom
Szia
Ez sajnos természetes érzés. Az a baj ,hogy csak akkor tudjuk értékelni egymást ,ha már késő. Volt olyan ismerősöm aki 5éves kapcsolatból kilépve egy évig nem volt senkivel mert nem ment neki egyszerűen a dolog. Neked is el kell tereld a figyelmedet. Javaslom járj olyan helyre ahol nincsenek férfiak csak ti csajok és akkor talán könnyebb lesz elfelejteni. Ezután pedig a csaj közösség úgyis próbál majd bemutatni neked srácokat akikkel "összejöhetsz"
Sok sikert kívánok a jövőhöz.
Az ilyen Gorgomon féle válaszokat ne is vedd figyelembe, hisz még helyesen sem tud írni, mellette még b*romságokat is beszél.
Voltam hasonló cipőben, bár én pasi vagyok. Igaz nekem az csak 1,5 éves kapcsolat volt. Beletörődtem h vége lett, nem akartam visszaszerezni meg ilyesmik. De amikor meghallottam rá pár hónapra, h összejött vkivel, hát elég rosszul esett. Hiába nem érdekelt már mint csaj, egyszerűen nem lehetett kitörölni azt a 1,5 évet.
Sztem ez normális reakció, elvégre mégis csak 5 évig voltatok együtt, ráadásul első szerelem. Próbálj meg mást keresni Te is, bár ilyenkor kicsit nehéz még, amikor felszakad egy seb az emberben. Ha találsz egy megfelelő párt, egyből elfelejted majd:)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát...csak rossz, hogy egy faluban lakom és mindig találkozunk.
Gormogon, a te válaszod pedig nem érdekel!
Ha így érzel, azzal semmi gond nincs, természetes dolog. Én is éreztem néha így (most már nem), pedig már egy ideje van új barátom, aki sokkal inkább hozzám való, mint a régi. Mondjuk én azért ennyire nem, hogy "majd meghalok a fájdalomtól", de valamennyire zavart.
De szerintem erről ne beszélj senkinek, egy-két nagyon jó barátodon, barátnődön kívül. Ne is kavarj be nekik (bár gondolom eszedbe sem jutott ilyesmi). Tehát ez teljesen természetes érzés, de nem kell nagydobra verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!