Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cigiző lányok! Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigiző lányok! Mi a véleményetek az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rajongok a dohányzó lányokért, nagyon vonzónak tartom ha egy csinos nő cigarettázik. Hiába állítják a legtöbben az ellenkezőjét számomra nagyon szexi tud lenni:) Vannak olyan lányok akik el tudnák fogadni ezt egy kapcsolatban? Mert a legtöbben magukat ócsárolják amiért cigiznek, mindenáron le akarnak szokni és kételkedve fogadják ha ezzel állok elő...

Aki nem cigizik legyen olyan kedves és próbálja meg megállni, hogy leírja ide mennyire utálja, gyűlöli a dohányosokat meg a cigi szagát, nem nekik szol a kérdés. Kort írjatok ha kérhetem! Köszönöm:)

2012. jún. 5. 20:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nálam a cigi kizáró ok, meglep hogy ez valakinek tetszhet. 23f
2014. okt. 8. 21:40
 32/32 anonim ***** válasza:
Én dohányoztam 4 éven keresztül, sose akartam le szokni mert szerettem cigizni reggel a kávéhoz, evés után, ivászatokkor meg főleg.Nem utáltam miatta magam. Viszont áprilisba úgy döntöttem egy reggel hogy többé nem gyújtok rá és azóta nem is dohányoztam, nem kívánom. Hülyeség hogy nem lehet le szokni róla vagy csak fokozatosa, nekem ment egyik napról a másikra. Nem ítélem el a dohányosokat az én párom is dohányzik és így is szeretem. Bár azt nem gondoltam volna hogy ilyen erős, büdös, gusztustalan cigi szagom volt régen, mert már nem dohányos létemre elég zavaró. Örülök hogy le szoktam :)
2014. okt. 8. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!