Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cigiző lányok! Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigiző lányok! Mi a véleményetek az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rajongok a dohányzó lányokért, nagyon vonzónak tartom ha egy csinos nő cigarettázik. Hiába állítják a legtöbben az ellenkezőjét számomra nagyon szexi tud lenni:) Vannak olyan lányok akik el tudnák fogadni ezt egy kapcsolatban? Mert a legtöbben magukat ócsárolják amiért cigiznek, mindenáron le akarnak szokni és kételkedve fogadják ha ezzel állok elő...

Aki nem cigizik legyen olyan kedves és próbálja meg megállni, hogy leírja ide mennyire utálja, gyűlöli a dohányosokat meg a cigi szagát, nem nekik szol a kérdés. Kort írjatok ha kérhetem! Köszönöm:)

2012. jún. 5. 20:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Hát én ilyenről még nem hallottam.Meglepne.

Ezen tábor közé tartozom:"legtöbben magukat ócsárolják amiért cigiznek".:/

2012. jún. 5. 20:52
 2/32 anonim ***** válasza:

Hát..még én sem hallottam ilyesmiről. Nekem régi képek és filmek jutnak eszembe, ahogy a csinos hölgyek cigarettáznak a bálokon, klubokban...

Egyébkánt nem probléma, ahogy az sem ha valaki utálja. Önerő kell, hogy valaki le tudjon szokni..de ha le akar azt támogatnod kell egy kapcsolatban.

2012. jún. 5. 21:11
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

én is cigizek és nem utálom magam azért, sőt szeretném ha egyszer olyan pasim lenne, aki nem ítél el ez miatt...

tudom, hogy káros stb, de még nagyon nem akarok leszokni, majd...(tudom, hogy rák meg stb..nem kellenek a kommentek)

20/L

2012. jún. 5. 22:04
 4/32 anonim ***** válasza:
90%
Én is az utolsóhoz csatlakoznék, sok éve cigizek már, de nem utálom magam miatta...fura pasi vagy:)az enyém mondjuk szintén cigizik, épp most van leszokóban, de szerencsére nem akar engem leszoktatni..viszont, hogy ezt szexinek találni? Sosem hallottam még ilyenről, de örülök, h vannak még ilyen pasik, mint te :) 23/L
2012. jún. 6. 18:20
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

Én dohányzom és a pasim nem, de nem zavarja, tolerálja-viszont szexinek sem tartja. Ez furán hangzik, de örülnék egy ilyen srácnak is (persze a mostanimat nem cserélném le! :-D).

Nem utálom magam, mert dohányzom, sőt szeretek cigizni, nemérdekel, hogy egészségtelen és blabla. Majd a jövőben TALÁN leszokok, de tényleg, őszintén szeretek rágyújtani.

20/L

2012. jún. 7. 16:59
 6/32 anonim ***** válasza:
82%

Haha, jó ilyesmit olvasni. Mindenki csak a leszokással jön.. én elfogadom, hogy dohányzom, kész.

16/L

2012. jún. 7. 20:09
 7/32 anonim ***** válasza:

Én nem dohányzom és nem szeretem a dohányzó lányokat. Múltkor mégis randiztam egy dohányossal...és egyáltalán nem éreztem rajta a cigiszagot, pedig akkor is szívta mikor velem volt. Mikor szívta persze nem voltam közel hozzá, de utána szinte egymás szájában voltunk és nagyon izgatott. Nem azért izgatott, mert dohányos volt vagy éppen nem...mint NŐ izgatott és izgat azóta is. Kár, h én őt már nem. :(

29/F

2012. jún. 7. 21:05
 8/32 anonim ***** válasza:
Én is dohányzom, de még én sem hallottam ilyenről, hogy ezt valaki szexinek tartja. Leszokni senkiért nem szoknék le... Szeretek rágyújtani, és utána nem is érzik rajtam mások a cigiszagot, mivel adok arra, hogy cigizés után megmosom a kezem, vagy ha erre nincs lehetőségem, kézfertőtlenítőt használok. meg rágózok. és volt már olyan pasim, aki tolerálta, de a kapcsolat végén kiderült, hogy azt akarta, hogy letegyem, csak nem merte megmondani. 17/l
2012. jún. 10. 18:25
 9/32 anonim ***** válasza:
50%
Majd akkor is tartsd izgatónak, ha pelenkázhatod a stroke miatt, vagy ha éjjel azért kiabál, mert a rákos sejtek az egész testét felemésztik, ha kilesz a csontja, és már csak a bőr tartja össze. Meg majd az is izgatni fog garantáltan, ha egyedül neveled fel a gyereked, akik az anyjukat temetik el, mert neki szívni kellette azt a sz*rt.
2012. jún. 23. 16:51
 10/32 anonim ***** válasza:
Pasim boldog hogy nem cigizek. Ő véleménye nem jó a cigiző lányokról. Kiábrándító ha egy lány cigizik...
2012. jún. 23. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!